Skip to main content

VIDEO. Săptămâna în Media Podcast: Situaţia de la Digi, Selly, plecările de la Guerrilla şi reclamele care i-au enervat pe români

 
VIDEO. Săptămâna în Media Podcast: Situaţia de la Digi, Selly, plecările de la Guerrilla şi reclamele care i-au enervat pe români

VIDEO. Ce am discutat în această săptămână la Media Podcast? De la plecările de la Radio Guerrilla şi meciul audienţelor, la situaţia încordată de la Digi 24, reclamele care i-au enervat pe români şi vloggerul Selly.

În weekend, vă prezentăm subiectele săptămânii la Media Podcast by Paginademedia.ro, cu Petrişor Obae:

Toate materialele sunt dispondibile şi pe SoundCloud.

Luni - Meciul audienţelor: Cântă acum cu mine, iUmor şi Românii au talent. Şi plecările de la Guerrilla au fost subiecte la Media Podcastul Paginademedia.ro.

Marţi - Vloggerul Selly a făcut subiectul unei controverse în online: Este subiect de presă sau nu? Întrebarea a fost pusă după ce Decât o Revistă i-a dedicat un număr special, cu un articol de 30 de pagini.

Miercuri - Ce mai reclamă românii la CNA. O mostră din ce-i deranjează pe consumatorii de televiziune din România.

Joi - Situaţia incertă pe care o trece postul de ştiri Digi 24. Joi situaţia unor emisiuni precum „Pastila de limbă” şi „Dă-te la o carte”, realizate de Radu Paraschivescu, era incertă. În schimb, vineri schimbarea a fost anunţată oficial: Cele două producţii au ieşit din grila postului de ştiri.

Toate materialele sunt dispondibile şi pe SoundCloud.

Vezi celelalte Media Podcasturi:


Episodul 6: VIDEO. Media Podcast: Presiunile din presă - cazurile Digi 24 şi TVR şi performanţele serialului Vlad

Episodul 7: Dezmăţul de la Insula iubirii, Breaking News-ul de senzaţie de la România TV şi exorcizările de la Naşul TV

Episodul 8: Gata X-Factor şi serialele Vlad - Ezel, în oglindă

Episodul 9. Meciul audienţelor şi plecările de la Guerrilla, la Media Podcast: Cântă acum cu mine, iUmor şi Românii au talent

Episodul 10. VIDEO. Este vloggerul Selly subiect de presă sau nu? Media Podcast by Paginademedia

Episodul 11. VIDEO. Media Podcast by Paginademedia.ro: Reclamele care i-au enervat pe români

Episodul 12. VIDEO. Media Podcast: Situaţia de la Digi 24. Se lucrează la o nouă grilă. Situaţia unor emisiuni, incertă

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pestisor Pestisor
    Petrisor Obae, un om care isi aroma de atata vreme rolul de comentator al spatiului media romanesc ar trebui sa aiba niste cunostinte minime despre tv/ radio/ presa scrisa/ web/ advertising. Cu regret, constat ca esti departe de acest nivel de expertiza, si totusi scrii zi de zi despre mass media din Romania. Apropo, acesta este un site de PR, sau de ANALIZA SI COMENTARII JURNALISTICE? Adica nu cumva tu incasezi bani din publicitate si promoivare de la cei despre care scrii fara sa ne anunti si pe noi ca suntem targetul unor campanii platite de PR?
  • obama obama
    te rog. nu mai pune poze cu tine ca sperii copiii

Trimite un comentariu

sus