Skip to main content

VIDEO. Săptămâna în Media Podcast: Situația de la Digi, Selly, plecările de la Guerrilla și reclamele care i-au enervat pe români

 
VIDEO. Săptămâna în Media Podcast: Situația de la Digi, Selly, plecările de la Guerrilla și reclamele care i-au enervat pe români

VIDEO. Ce am discutat în această săptămână la Media Podcast? De la plecările de la Radio Guerrilla și meciul audiențelor, la situația încordată de la Digi 24, reclamele care i-au enervat pe români și vloggerul Selly.

Publicitate

În weekend, vă prezentăm subiectele săptămânii la Media Podcast by Paginademedia.ro, cu Petrișor Obae: 

Toate materialele sunt dispondibile și pe SoundCloud.

Luni - Meciul audiențelor: Cântă acum cu mine, iUmor și Românii au talent. Și plecările de la Guerrilla au fost subiecte la Media Podcastul Paginademedia.ro.

Marți -  Vloggerul Selly a făcut subiectul unei controverse în online: Este subiect de presă sau nu? Întrebarea a fost pusă după ce Decât o Revistă i-a dedicat un număr special, cu un articol de 30 de pagini.

Miercuri - Ce mai reclamă românii la CNA. O mostră din ce-i deranjează pe consumatorii de televiziune din România. 

Joi - Situația incertă pe care o trece postul de știri Digi 24. Joi situația unor emisiuni precum „Pastila de limbă” și „Dă-te la o carte”, realizate de Radu Paraschivescu, era incertă. În schimb, vineri schimbarea a fost anunțată oficial: Cele două producții au ieșit din grila postului de știri. 

Toate materialele sunt dispondibile și pe SoundCloud.

Vezi celelalte Media Podcasturi:

 

Episodul 6: VIDEO. Media Podcast: Presiunile din presă - cazurile Digi 24 și TVR și performanțele serialului Vlad

Episodul 7: Dezmățul de la Insula iubirii, Breaking News-ul de senzație de la România TV și exorcizările de la Nașul TV

Episodul 8: Gata X-Factor și serialele Vlad - Ezel, în oglindă 

Episodul 9. Meciul audiențelor și plecările de la Guerrilla, la Media Podcast: Cântă acum cu mine, iUmor și Românii au talen

Episodul 10. VIDEO. Este vloggerul Selly subiect de presă sau nu? Media Podcast by Paginademedia

Episodul 11. VIDEO. Media Podcast by Paginademedia.ro: Reclamele care i-au enervat pe români

Episodul 12. VIDEO. Media Podcast: Situația de la Digi 24. Se lucrează la o nouă grilă. Situația unor emisiuni, incertă

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Petrisor Obae, un om care isi aroma de atata vreme rolul de comentator al spatiului media romanesc ar trebui sa aiba niste cunostinte minime despre tv/ radio/ presa scrisa/ web/ advertising. Cu regret, constat ca esti departe de acest nivel de expertiza, si totusi scrii zi de zi despre mass media din Romania. Apropo, acesta este un site de PR, sau de ANALIZA SI COMENTARII JURNALISTICE? Adica nu cumva tu incasezi bani din publicitate si promoivare de la cei despre care scrii fara sa ne anunti si pe noi ca suntem targetul unor campanii platite de PR?

Trimite un comentariu