Skip to main content

„În premieră cu Carmen Avram”, fără...Carmen Avram. Cum a arătat emisiunea

 
„În premieră cu Carmen Avram”, fără...Carmen Avram. Cum a arătat emisiunea

Emisiunea de reportaje „În premieră” a avut duminică prima ediţie fără fosta jurnalistă Carmen Avram, care s-a înscris în PSD pentru a candida la europarlamentare.

Publicitate

Prima schimbare vizibilă a fost cea legată de numele emisiunii. Nu se mai numeşte „În premieră cu Carmen Avram”, ci, simplu „În premieră”. Desigur, şi Carmen Avram a lipsit şi din deschiderea emisiunii, unde de obicei prezenta subiectul. Nici vocea ei nu s-a mai auzit, ci a unui alt reporter din echipă.

Ce s-a întâmplat duminică seara? Emisiunea a intrat direct „în pâine”, la tema ediţiei, prezentată sub titlul „Ce s-a ales de România”, o retrospectivă asupra modului în care românii şi-au ales conducătorii în ultimii aproape 30 de ani.

„Deşi noi am crezut că am pus ştampila diferit, de fapt, am pus-o de fiecare dată la fel adică exact cum ar trebui să se voteze nişte oameni pe care nu-i cunoaştem, dar care nu s-au jenat să decidă cu mâna noastră”, îşi începe drumul materialul de duminică.

Iar după o oră de emisiune, cu detalii de culise despre alegerile electorale, concluzia a fost următoarea:

„Ce putem noi face pentru a diminua cât mai mult riscul de a pune în urnă votul „ştampilat” de mâna altora? În primul rând, să nu mai lăsăm emoţiile să decidă în locul nostru. În al doilea rând să nu mai înghiţim neatenţi ce ni se oferă în campaniile electorale şi în al treilea rând să ne luăm informaţia din mai multe surse, căci adevărul este rareori într-o singură parte.”

Amintim că în urmă cu o săptămână Carmen Avram, jurnalist cu peste 20 de ani de experienţă, a lăsat presa pentru a se alătura PSD şi a candida la alegerile europarlamentare. A intrat direct a doua pe lista candidaţilor, după Rovana Plumb şi peste nume „cu tradiţie” din PSD.

Citeşte şi:

După PNL, şi PSD şi-a luat candidat de pe TV. Carmen Avram, de la În Premieră, pe listele PSD

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Cam ce sentimente ii incearca pe foștii colegi când au aflat că Avram ridica 5000 pe luna? Euro! Sau 24.000 lei.Pe luna, nu pe an ca altii de la Antena 3. Iar soțul, 10.000.Tot euro. Tot lunar.

Trimite un comentariu

sus