Skip to main content

„În premieră cu Carmen Avram”, fără...Carmen Avram. Cum a arătat emisiunea

 
„În premieră cu Carmen Avram”, fără...Carmen Avram. Cum a arătat emisiunea

Emisiunea de reportaje „În premieră” a avut duminică prima ediție fără fosta jurnalistă Carmen Avram, care s-a înscris în PSD pentru a candida la europarlamentare.

Prima schimbare vizibilă a fost cea legată de numele emisiunii. Nu se mai numește „În premieră cu Carmen Avram”, ci, simplu „În premieră”. Desigur, și Carmen Avram a lipsit și din deschiderea emisiunii, unde de obicei prezenta subiectul. Nici vocea ei nu s-a mai auzit, ci a unui alt reporter din echipă.

Publicitate

Ce s-a întâmplat duminică seara? Emisiunea a intrat direct „în pâine”, la tema ediției, prezentată sub titlul „Ce s-a ales de România”, o retrospectivă asupra modului în care românii și-au ales conducătorii în ultimii aproape 30 de ani.

„Deși noi am crezut că am pus ștampila diferit, de fapt, am pus-o de fiecare dată la fel adică exact cum ar trebui să se voteze niște oameni pe care nu-i cunoaștem, dar care nu s-au jenat să decidă cu mâna noastră”, își începe drumul materialul de duminică.

Iar după o oră de emisiune, cu detalii de culise despre alegerile electorale, concluzia a fost următoarea:

„Ce putem noi face pentru a diminua cât mai mult riscul de a pune în urnă votul „ștampilat” de mâna altora? În primul rând, să nu mai lăsăm emoțiile să decidă în locul nostru. În al doilea rând să nu mai înghițim neatenți ce ni se oferă în campaniile electorale și în al treilea rând să ne luăm informația din mai multe surse, căci adevărul este rareori într-o singură parte.”

Amintim că în urmă cu o săptămână Carmen Avram, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență, a lăsat presa pentru a se alătura PSD și a candida la alegerile europarlamentare. A intrat direct a doua pe lista candidaților, după Rovana Plumb și peste nume „cu tradiție” din PSD.

Citește și: 

După PNL, și PSD și-a luat candidat de pe TV. Carmen Avram, de la În Premieră, pe listele PSD

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cam ce sentimente ii incearca pe foștii colegi când au aflat că Avram ridica 5000 pe luna? Euro! Sau 24.000 lei.Pe luna, nu pe an ca altii de la Antena 3. Iar soțul, 10.000.Tot euro. Tot lunar.

Trimite un comentariu