Skip to main content

Look Sport devine 100% post sportiv. Va avea și trei „pui”: Look Sport 1, 2 și 3. Profit.ro va emite și HD

 
Look Sport devine 100% post sportiv. Va avea și trei „pui”: Look Sport 1, 2 și 3. Profit.ro va emite și HD

Vom avea încă trei televiziuni care vor transmite competiții sportive. Look Sport 1, Look Sport 2 și Look Sport 3 (SD și HD). Profit.ro va emite și HD. La fel și Look Sport. 

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința publică următoarele solicitări venite din partea Clever Media Network:

  • Acordarea de licențe, prin cablu și prin satelit, pentru posturile Look Sport 1, Look Sport 2 și Look Sport 3 
  • Transformarea televiziunii Look Sport din generalist în tematic sportiv. Televiziunea se numea Look Sport, însă avea un profil generalist.
  • Televiziunea cu profil economic Profit.ro va emite și în HD. 

Adrian Tomșa, acționarul Clever Media Network: 

„În cazul Look Sport, solicitarea noastră vine în contextul în care deținem deja drepturi sportive ce nu pot fi difuzate simulatan pe cele două canale pe care le deținem și în contextul în care suntem în proces de negociere pentru a achiziționa alte drepturi sportive pentru următoarele sezoane competiționale.

Meciurile live nu ar putea să fie transmise pe doar două canale, motiv pentru care mai transmitem ceva sport și pe Profit.ro, în weekend, dar dorim să le structurăm pe televiziunile tematice. Vorbim despre drepturi pentru Campionatul Spaniei, Campionatul Italiei, Premier League, probabil vom încerca să luăm și ceva tenis, baschet internațional, NBA, drepturi pe care dorim să le difuzăm pe posturile noastre.”

Pe lângă aceste posturi, Clever Media Network mai operează și teșeviziunea Look Plus care își va păstra profilul generalist. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu