Skip to main content

Netflix mai ieftin doar pe mobil. Platforma testează o nouă variantă de abonament pentru România. La ce preţ

 
Netflix mai ieftin doar pe mobil. Platforma testează o nouă variantă de abonament pentru România. La ce preţ

Platforma Netflix testează o nouă variantă de abonare pentru România. Abonarea doar pentru smartphone şi tabletă, la un preţ mai mic decât variantele disponibile deja.

Publicitate

De curând, între planurile tarifare din aplicaţia Netflix de pe smartphone/tabletă a apărut o nouă variantă, denumită „Mobile”.

Preţul este de 3,99 de euro, pe lună, iar vizionarea se poate face pe un singur dispozitiv (faţă de abonamentele standard şi premium pe device-uri clasice ce permit vizionarea simultană pe mai multe ecrane), în variantă standard defintion.

Reprezentanţii Netflix au declarat într-un punct de vedere pentru Paginademedia.ro că platforma testează diferite variante de abonare.

„Întotdeauna suntem în căutare de metode prin care să oferim o experienţă Netflix mai plăcută şi mai accesibilă. Vom testa opţiuni diferite în anumite ţări unde membrii vor putea, de exemplu, să urmărească Netflix pe mobil pentru un preţ mai mic şi să se aboneze pentru perioade mai scurte. Acest test nu va fi văzut de toată lumea şi am putea să nu implementăm niciodată aceste planuri în afara testelor”, au arătat reprezentanţii Netflix.

Netflix face astfel de teste în mai multe ţări în care platforma este prezentă. Spre exemplu, primele informaţii despre abonarea pe mobile au apărut în India.

Totodată, în România platforma a mai testat şi abonarea pe săptămână, dar şi abonamente mai scumpe.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Normal ca e scump cablul daca TRUSTUL INTACT ii jupoaie pe cablisti. Mizeria de INTACT
  • pai mai taie din tigari cafele bauturi femei cluburi chefuri paranaghelii daca vrei netflix saracule mile
  • in romania doar gratuit merge ,pt ca e prea ieftin cablu tv ca sa platesti netflix

Trimite un comentariu

sus