Skip to main content

Emisiunea lui Mircea Dinescu, Politică și delicatețuri, sezon nou la TVR. Mirela Vaida, primul invitat

 
Emisiunea lui Mircea Dinescu, Politică și delicatețuri, sezon nou la TVR. Mirela Vaida, primul invitat

TVR difuzează un nou sezon al emisiunii Politică și delicatețuri, din bucătăria lui Mircea Dinescu. Primul invitat al sezonului 11 este Mirela Vaida, fostă prezentatoare și concurentă la selecția națională la Eurovision.

Prima ediție va fi difuzată duminică, 7 aprilie, de la ora 15:30 la TVR 1 și pe TVR+.

Publicitate

Vaida va găti, alături de Mircea Dinescu „urzici botezate în lapte”, rețetă care conține urzici preparate după o reţetă proprie, sos Bechamel, zeamă de portocale, dulceaţă de ardei iuţi și usturoi fiert în coajă.

Ca și în sezoanele trecute, Politică și delicatețuri va avea un moment muzical, cu taraful lui Constantin Lătăreţu.

Mirela Vaida a prezentat, în trecut, emisiunile matrimoniale Mireasă pentru fiul meu și 2k1 la Antena 1 și a înlocuit-o provizoriu pe Simona Gherghe la emisiunea Acces Direct.

Vaida a participat la selecția națională a concursului Eurovision 2019, cu piesa Underground, cu care a ajuns și în finală.

Citește și:

ÎN CULISE. Cum filmează Dinescu Politică și Delicatețuri. Un making of cu mâncare, cu taraf și cu multe cântări

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Păcat ca nu poate rezista ispitei de a arunca o răutate.... cele 5 case ale președintelui. Îmi plăcea emisiunea... Mai ales pentru lăutari. Mi-a trecut. Revoluționarul Dinescu a trecut de partea puterii...
    Trist...
  • !!!!! DE LA ,,moartea citeste ziarul,, LA BUCATAREALA DE BALCI A *** DINESCU CU SOACRA UNGUROAICA *** ...MIRCEA FA TE CA LUCREZI,***...ca iei un porcoi de bani,***.
  • Deontologu' Mircică e girat de faimosul vechil Dan Manoliu. De la scenografii de prost gust omul-cameleon a trecut la mâncare îndoielnică.
  • Dinescu face disidenta in continuare pe bani grei la TVR. TVR e fericita caci face cateva sute de euro profit, dar nu ia in considerare reclama pe care o face Dinescu in emisiune. O rusine criptocomunista!

Trimite un comentariu