Skip to main content

Emisiunea lui Mircea Dinescu, Politică şi delicateţuri, sezon nou la TVR. Mirela Vaida, primul invitat

 
Emisiunea lui Mircea Dinescu, Politică şi delicateţuri, sezon nou la TVR. Mirela Vaida, primul invitat

TVR difuzează un nou sezon al emisiunii Politică şi delicateţuri, din bucătăria lui Mircea Dinescu. Primul invitat al sezonului 11 este Mirela Vaida, fostă prezentatoare şi concurentă la selecţia naţională la Eurovision.

Publicitate

Prima ediţie va fi difuzată duminică, 7 aprilie, de la ora 15:30 la TVR 1 şi pe TVR+.

Vaida va găti, alături de Mircea Dinescu „urzici botezate în lapte”, reţetă care conţine urzici preparate după o reţetă proprie, sos Bechamel, zeamă de portocale, dulceaţă de ardei iuţi şi usturoi fiert în coajă.

Ca şi în sezoanele trecute, Politică şi delicateţuri va avea un moment muzical, cu taraful lui Constantin Lătăreţu.

Mirela Vaida a prezentat, în trecut, emisiunile matrimoniale Mireasă pentru fiul meu şi 2k1 la Antena 1 şi a înlocuit-o provizoriu pe Simona Gherghe la emisiunea Acces Direct.

Vaida a participat la selecţia naţională a concursului Eurovision 2019, cu piesa Underground, cu care a ajuns şi în finală.

Citeşte şi:

ÎN CULISE. Cum filmează Dinescu Politică şi Delicateţuri. Un making of cu mâncare, cu taraf şi cu multe cântări

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Păcat ca nu poate rezista ispitei de a arunca o răutate.... cele 5 case ale președintelui. Îmi plăcea emisiunea... Mai ales pentru lăutari. Mi-a trecut. Revoluționarul Dinescu a trecut de partea puterii...
    Trist...
  • Singurele momente când m-aș uita la TVR sunt cela in care cântă Constantin Lătărețu. De obicei le iau de pe YouTube.
  • !!!!! DE LA ,,moartea citeste ziarul,, LA BUCATAREALA DE BALCI A *** DINESCU CU SOACRA UNGUROAICA *** ...MIRCEA FA TE CA LUCREZI,***...ca iei un porcoi de bani,***.
  • Una dintre firmele prin care Dinescu este furajat de PSD pe banii noștri, via TVR. Cit a decăzut moral acest Dinescu!
  • Deontologu' Mircică e girat de faimosul vechil Dan Manoliu. De la scenografii de prost gust omul-cameleon a trecut la mâncare îndoielnică.
  • Dinescu face disidenta in continuare pe bani grei la TVR. TVR e fericita caci face cateva sute de euro profit, dar nu ia in considerare reclama pe care o face Dinescu in emisiune. O rusine criptocomunista!

Trimite un comentariu

sus