Skip to main content

VIDEO. De ziua actriței Uma Thurman, din Kill Bill, Paramount Channel vine cu trei filme. Pelicula lui Tarantino nu lipsește

 
VIDEO. De ziua actriței Uma Thurman, din Kill Bill, Paramount Channel vine cu trei filme. Pelicula lui Tarantino nu lipsește

Canalul Paramount Channel o sărbătorește pe actrița Uma Thurman, cunoscută pentru rolul din filmul Kill Bill. Actrița împlinește vârsta de 49 de ani luni pe 29 aprilie, iar cu această ocazie pe postul de televiune vor rula trei filme care au consacrat-o:

  • „Kill Bill: Vol. 1", de la ora 23:10
  • „Fosta mea super gagică”, de la ora 18:45
  • „Cecul sau viața”, de la ora 20:30
Publicitate

Filmul „Fosta mea super gagică” deschide seara de luni, de la ora 18:45. O peliculă în regia lui Ivan Reitman, Uma Thurman joacă rolul lui Jenny Johnson, o femeie cu puteri supranaturale. Iubitul ei Matt Saunders (Luke Wilson) o părăsește, deoarece era posesiviă și geloasă. Situația îi scapă de sub control, pentru că Jenny decide să facă orice pentru a-l distruge pe Matt și pe noua lui prietenă, interpretată de Anna Faris.

Lungmetrajul îi dă ocazia lui Thurman ocazia de a-și exersa talentul pentru comedie – Jenny are o tonă de ticuri nervoase, își mușcă buza, se joacă non-stop cu ochelarii și cu părul.

VIDEO. My super ex-girlfriend - Trailer

Pelicula „Cecul sau viața”, în regia lui John Woo, începe de la ora 20:30. Uma Thurman îi dă viață lui Rachel, o femeie care luptă să îi salveze viața iubitului ei, intrând intr-o cursă contratimp pentru a asambla un puzzle, înainte ca el să fie omorât de angajatorii săi. Inginerul de top Michael Jennings (Ben Affleck) așteaptă să primească o sumă enormă de bani după ce a lucrat la un proiect timp de trei ani.

Memoria lui a fost ștearsă la terminarea acestuia pentru a proteja proprietatea intelectuală a clientului. Viața inginerului ia o turnură cu totul neașteptată în ziua în care, în loc de cecul care i se cuvenea, primește un plic cu obiecte disparate.

VIDEO. Paycheck - Trailer

Lungmetrajul care închide seara este bineînțeles „Kill Bill: Vol. 1”, regizat de Quentin Tarantino. Aici, actrița interpretează rolul Miresei. Filmul începe „promitățor" pentru ea: în prima secvență, fostul ei iubit Bill (David Carradine) ucide toți participanții la nuntă și lasă Mireasa rănită să moară. Numai că ea intră în comă, din care se și trezește când e mușcată de un țânțar.

Și nu doar că se trezește, ci și pornește în căutarea dreptății pe care intenționează să și-o facă recurgând la un arsenal impresionant și la o vărsare de sânge pe măsură. Asta deoarece cei care au trădat-o sunt chiar foștii ei "colegi" dintr-o bandă internațională de asasini. Implicarea Unei în acest film nu s-a limitat la actorie: a și lucrat la scenariu cot la cot cu Tarantino.

Paramount marchează frecvent, în acest fel, zilele de naștere ale unor actori cunoscuți. 

VIDEO. Kill Bill: Vol. 1 (2003) Official Trailer - Uma Thurman

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu