Skip to main content

iCEE.fest: Upgrade 100. Peste 15 speakeri de la Google și Facebook, despre marketing și vânzări online, tendințe în zona video sau inteligența artificială

 
iCEE.fest: Upgrade 100. Peste 15 speakeri de la Google și Facebook, despre marketing și vânzări online, tendințe în zona video sau inteligența artificială

Mulți speakeri de la Google și Facebook anul acesta, la iCEE fest - Upgrade 100. Vor fi peste 15 speakeri, adică cei mai mulți din istoria celor opt ani ai festivalului, informează reprezentanții evenimentului. 

Vor aborda subiecte din zona marketingului și vânzărilor online, din cea a noilor tendințe din zona de video sau vor nota idei despre inteligența artificială. 

Publicitate

Ambele companii vor prezenta atât tehnici dedicate creșterii notorietății produselor și serviciilor, dar și workshopuri specializate pentru generarea de vânzări online și conversii. 

Google va vorbi despre lucruri ca redefinirea clasicului tunel de achiziție al produselor, performance marketing si vânzări online, machine learning, dar și traininguri pentru cei care produc în România și vor să vândă produse si servicii pe plan global.

De asemenea, prin reprezentanții YouTube, compania va prezenta cele mai noi tendințe în zona video, formate creative si publicitare, dar si cum vede compania impactul inteligenței artificiale în viitor.

Speakerii de la Facebook se vor axa  pe două direcții:

  • Viziunea generală și viitorul platformelor care pun în prim plan protecția datelor personale
  • Workshopuri pentru specialiștii care vor generarea de conversii si vânzări directe din ecosistemul creat de produsele Facebook

Prezentările se vor axa atât pe prezentarea noii culturi si direcții strategice a Facebook, cât si pe formatele creative de cel mai mare impact pe Facebook si Instagra sau tehnici de optimizare pentru e-commerce. 

„Facebook va prezenta în premieră la festival experiențe ale mai multor parteneri care au obținut rezultate remarcabile folosind corect instrumentele puse la dispoziție de gigantul global”, notează reprezentanții iCEE.fest - Upgrade 100. 

Agenda si line-up-ul final, pentru evenimentul din 13-14 iunie, vor fi publicate săptămâna viitoare, iar de vineri, 10 mai, biletele se vor scumpi. 

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu