Skip to main content

VIDEO. "De data asta votez!" Ce influencer român a fost invitat la Parlamentul European şi de ce

 
VIDEO. "De data asta votez!" Ce influencer român a fost invitat la Parlamentul European şi de ce

Parlamentul European a chemat influencerii la o serie de conferinţe pe tema alegerilor din 26 mai. Influencerul Oana Tache a mers la evenimentele organizate la Bruxelles, din partea României, alături de alţi 27 de tineri din alte state europene.

Publicitate

Au fost puse în discuţie subiecte ca implicarea socială sau importanţa prezenţei la vot.

De asemenea, a fost lansată şi o campanie pe aceeaşi temă - „This Time I’m Voting/ De Data Asta Votez”. Proiectul este un demers al Parlamentului European în care tinerii se pot implica. Ei sunt încurajaţi să explice „de ce votează pe #26mai?”

„Este o onoare să fiu singurul influencer român invitat la Bruxelles de Parlamentul European şi Comisia Europeană.

După ce am activat în plan local şi internaţional în medii dedicate tinerilor, MTV Romania şi ProTV, parte a campaniilor Salvaţi Copiii şi MTV Staying Alive, în momentul în care eşti invitat la seminarii şi dezbateri care privesc viitorul generaţiei tinere şi al Europei, iar subiectele sunt cât se poate de serioase şi de o importanţă reală la nivel continental, experienţa este una inedită în raport cu tot ce am făcut eu până în prezent”, a spus Oana Tache.

Oana a lansat, la rândul ei, campanii de informare şi conştientizare în privinţa alegerilor europarlamentre.

Ea a dezvoltat o serie de video-uri #iVLOGs despre campania „De Data Asta Votez”, în mediile digitale, cu accent pe importanţa votului, şi maratonul „MountainBike Drumul Regelui” la Petriş, Arad, pentru a ajunge şi în mediul rural:

„Urmează să pregătesc şi o acţiune în Bucureşti, în cadrul unui liceu, pentru informarea elevilor de clasa a XII-a despre ce înseamnă educaţia, implicarea în zona civică şi socială şi politica europeană”, completează Oana Tache.

Iniţiativa a venit în urm experienţelor acumulate în cadrul evenimentelor „Press Seminar”, la Parlamentul European (9-10 aprilie), European Youth Week (29-30 aprilie), în cadrul Comisiei Europeane şi a Summitului Young Citizens Dialogue cu Iohannis, Jean Claude Juncker (8 mai).

GALERIE FOTO

VIDEO. #iVLOGs, campania „De Data Asta Votez”

VIDEO. Vizita in Parlamentul European

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zap zap
    Ce PM este aia " influencer " ?
  • johhny bravo johhny bravo
    Deci gata, pe mine m-a influentat. N-am vrut sa merg la vot, dar acuma, ca am vazut-o pe fata asta, noi orizonturi s-au deschis in fata mea, ceva nemaivazut. Bravo people.
  • F F
    Oamenilor, voi înțelegeți ce inseamna zeci de vizualizări? Am văzut că unele clipuri nu aveau nici 10 vizualizări într-o săptămână. Este clar ca alegerea a fost proasta. Altfel, sa ii fie de bine. Ii urez succes.
  • Un român cu creier Un român cu creier
    Cum sa se scoleasca si astia tineri care pot vorbi, daca nu ii trimite nimeni la evenimente de-astea? De-aia nu dam inainte, cautam nod in papura decat sa vedem ce e bun. E bine ce face Oana, poate vor face mai multi asta si nu doar sa comentam pe internets (au ales-o, mai degraba, fiindca, momentan bla-bla etc.)

    #lavot si nu va mai plângeți de oamenii care încearcă sa faca ceva
  • Nub Nub
    E singurul om de media din Ro care a facut o serie de vloguri informale. Lumea vrea cancan nu educatie, de-aia vizualizari putine. Fata asta macar a ales sa vorbeasca despre CEVA, nu sa ne arate cum s-a mai imbracat azi.
  • geo geo
    Ce bine o mai unii influenceri, intre 2 transmisii in direct din Piata pentru Rezist - mai prind cate o deplasare la Bruxelles. Se baga bani multi - de afara - in campaniile de genul Eu ies la vot. Parca acum 5 ani, pe vremea aceasta, nu era asa mare agitatie inainte de europarlamentare, ca acum. Alegerile de atunci nu erau cele mai importante, ca acum.
  • F F
    Slab. Au ales-o mai degraba pentru ca a fost la mtv si pro, fiindca momentan nu are pe cine sa influențeze. Videoclipurile ei au în general câteva zeci de vizualizări.

Trimite un comentariu

sus