Skip to main content

Teo Trandafir întreabă din nou: „Vrei să fii milionar?”. Emisiunea va avea un nou sezon

 
Teo Trandafir întreabă din nou: „Vrei să fii milionar?”. Emisiunea va avea un nou sezon

Emisiunea „Vrei să fii milionar?”, prezentată de Teo Trandafir, se pregătește de un nou sezon la Kanal D. Reprezentanții postului turcesc nu au menționat însă când va reveni concursul de cultură generală. Premiul cel mare pus la bătaie este de un milion de lei. 

Publicitate

Teo Trandafir:

„Milionarul e in fiecare dintre concurenti, dar pentru a iesi la vedere, trebuie rabdare, echilibru, atentie si calm din partea fiecarui concurent. Voi incerca sa il gasesc, vrem cu totii sa il cunoastem. Aceasta emisiune este o bucurie, pentru ca am ajuns sa cunosc oameni fantastici, pregatiti, de la care avem cu totii ce invata, indiferent pana la ce nivel ajung.”

Reamintim că ar fi al doilea sezon al show-ului cu Teo Trandafir ca prezentator.  

Vrei să fii milionar, minge de tenis între Kanal D și Prima TV

În primă instanță, emisiunea „Vrei să fii milionar?”, numită inițial „Vrei să fii miliardar?” a fost difuzată și produsă de Prima TV și a fost prezentată de Virgil Ianțu. În anul 2011, emisiunea-concurs s-a mutat la Kanal D și era prezentată de același Virgil Ianțu.

Trei ani mai târziu, în 2014,emisiunea și Ianțu trec înapoi la Prima TV.

În 2018, emisiunea a revenit la Kanal D, cu un nou prezentator: Teo Trandafir.

Formatul „Vrei sa fii milionar?” este realizat de Sony Pictures Television (SPT), distribuit international de SPT.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Respectati-va programul! Nu mai mintiti lumea cu un program si bagati altceva! Nu se mai uita nici dracu la voi daca prostiti publicul ca e o emisiune la ora 23 pai la 23 sa fie. Vrei sa fii milionar, ati difuzat pe un alt canal emisiunea sau e invizibila. Sunteti niste mincinosi

Trimite un comentariu