Skip to main content

VIDEO. „Meşterii” Savana merg la vot. Papaya semnează reclama cu trimitere la alegerile de duminică

 
VIDEO. „Meşterii” Savana merg la vot. Papaya semnează reclama cu trimitere la alegerile de duminică

VIDEO. Reclamă TV cu trimitere la alegerile europarlamentare de duminica viitoare. Un spot TV pentru Savana îndeamnă cetăţenii la vot, într-o reclamă care este deja pe posturile de televiziune. Este singurul brand de pe TV cu o astfel de campanie.

Publicitate

Spotul este semnat de agenţia Papaya Advertising şi îi are în centru tot pe cei doi „meşteri” din reclamele la vopsea valabilă.

Mesajul de acum este cu trimitere la votul din 26 mai.

Cei doi zugravi nu pot termina „o lucrare” până „duminică”, deoarece trebuie „să meargă la vot”. Meşterul interpretat de Andi Vasluianu explică de nu lucrează „duminica”:

Andi Vasluianu: „Duminică nu putem. Mergem la vot”

Astflel, reclama care promovează vopseaua „3D Activ” este construită în jurul ideii de îndemn la vot. Cretivii din spatele spotului sunt cunoscuţi pentru mesajele satirice, cu tendă socială sau politică, din spatele reclamelor TV.

De asemenea, Papaya este agenţia care „şi-a luat liber” să protesteze în iunie anul trecut.

Postarea agenţiei Papaya Advertising

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Crispo Crispo
    @Georgian
    Te înșeli, oamenii uită ușor și trebuie ca cineva să le amintească să facă lucrul acesta, chiar dacă sunt prea puține opțiunile viabile, cel puțin știi că nu îi mai lași acolo pe cei care nu și-au făcut treaba până acum.
    .
  • Georgel Georgel
    wow ce bine sunt reflectati muncitorii romani in aceasta reclama!! bine ei oricum nu munceau duminica.... dar na ce nu face romanu ca sa fuga de munca.
  • Georgian Georgian
    Nu cred ca ar trebui sa fie nevoie de reclame si de tot felul de influentari ca sa mergem la vot, ar trebui sa o facem fara sa ne spuna nimeni, stim data, stim pe cine sa votam si mergem sa o facem sa aratam ca ne intereseaza tara asta. Daca le aratam politicienilor ca dupa tot scandalul creat in jurul politicii din Romania in ultimul timp vom avea o prezenta mare la vot isi vor da seama ca noi decidem si noi avem puterea in tara asta.
  • i-am i-am
    nu sunt cunoscuti pt că si-au luat liber, ci pt că li s-a dat liber de la CEC :)) . abia astept alegerile, să vedem cât influentează influencerii care merg în turmă după o idee, nu pt că o inteleg, ci pt că e cool. momentul adevarului.

Trimite un comentariu

sus