Skip to main content

FOTO. Antena 1 aduce încă opt actori din serialul Fructul Oprit pentru Sacrificiul

 
FOTO. Antena 1 aduce încă opt actori din serialul Fructul Oprit pentru Sacrificiul

Aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Opt actori din Fructul Oprit vor face parte din distribuţia serialului Sacrificiul, care va începe în toamnă la Antena 1.

Publicitate

Actorii Cristina Ciobănaşu, Michaela Prosan, Vlad Gherman, Ioana Blaj, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Conrad Mericoffer şi Cosmina Dobrotă, foşti actori în Fructul Oprit, vor intra în distribuţia serialului Sacrificiul, anunţă postul TV.

Este al doilea set de actori din serialul Antena 1 care intră în distribuţie. Săptămâna trecută, Antena 1 a anunţat alte şapte nume din Fructul Oprit: Maia Morgenstern, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Virginia Rogin, Mihai Călin şi Bogdan Stanoevici.

Sacrificiul va avea şi nume noi. Denis Hanganu, Oana Cârmaciu şi Daniel Nuţă vor fi protagoniştii serialului. Din aceeaşi distribuţie vor face parte şi Oana Zăvoranu şi Dorian Popa.

Cristina Ciobănaşu:

Iris este un personaj total diferit, mult mai puternic, mai incisiv, care este convinsă că va lupta până în pânzele albe ca să obţină ce îşi doreşte. Cred că o să vă îndrăgostiţi de Iris, pentru că emană o energie pozitivă şi care vă va îndemna să doriţi să o cunoaşteţi

Michaela Prosan:

Pentru mine, ca actriţă, Lili este o provocare şi intenţionez să duc până la capăt ceea ce mi-am propus. Tot ceea ce am încercat să fac cu acest personaj este pe contre-emploi, personaj de compoziţie şi mă bucur pentru că este ceva ce nu am mai făcut până acum

Vlad Gherman:

Amza e un tânăr rebel care nu se supune societăţii are propriile reguli după care se ghidează, îi place să trăiască viaţa la maxim şi la extrem. E un băiat care vrea să fie în centrul atenţiei, care este opulent, care nu se gândeşte la consecinţe şi nu are nici un plan de viitor!

Din punctul meu de vedere, e un contre-emploi, e ceva ce nu am mai jucat niciodată! Întotdeauna îmi e frică să îmbrăţişez astfel de personaje care nu seamănă absolut deloc cu Vlad, dar totodată le iubesc pentru că sunt o provocare

GALERIE FOTO

  • Cristina Ciobanasu
  • Ioana Blaj
  • Doinita Oancea
  • Michaela Prosan
  • Vlad Gherman
  • Conrad Mericoffer
  • Ana Cretu
  • Cosmina Dobrota

Citeşte şi:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornelush Cornelush
    @Mihaela strugaru
    Comentariile negative au aceleasi drepturi ca si cele pozitive. Vreti doar comentarii pozitive de genul : "Super" "Felicitari" "Sunteti minunati"?
    Si mai lasati cliseul "Foloseste telecomanda"
  • Eu Eu
    Zavoranca
  • Mihaela strugaru Mihaela strugaru
    Am un drept la replica pt Ion de mai sus.Cine te obliga Ioane sa te zgiiesti la ce nu-ti place?Doar ca sa faci comentarii negative despre unul,despre altul?Eu de exemplu nu o sa ma uit,ca m -am lamurit cu Fructul oprit,dar nici nu fac comentarii aiurea.E plina tara asta de hateri ca tine.Ai telecomanda?Sau nu stii ce e aia?
  • Tuso Tuso
    Doamna Ion traieste in trecut. Sunt atatea povesti ce pot fi ecranizate, romane, nuvele ce pot fi adaptate timpurilor moderne, dar dansa continua cu aceleasi povesti tip "sud-americane anii 90". De ce? Ce rost are?
  • dana dana
    pare frumos serialul
  • Alex Alex
    Nu pot sa cred ca Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu vor juca rolul de iubiti. Al 5-6? Asa mari talente sunt si numai mie nu imi plac? Au semnat cu ei pe 20 de ani de apar peste tot unde e si Ruxandra Ion?
  • Valcea Daria Valcea Daria
    Petru Paun nu joaca in serial?
  • ion ion
    nici nu conteaza numele serialului. aceiasi actorasi tineri si slabi, scenariu lipsa, dialoguri groaznice, aceleasi filtre video care fac ochiul si dintele albastru in loc de alb etc. macar de ar copia si lucrurile bune de la telenovelele turcesti pe care le plagiaza.
    acu' cand se aloca fonduri de la stat pentru telenovele o sa vedeti aiureli pe banda rulanta. nu doar Voiculescu poate sa scrie o carte pe luna, madam Ruxandra va face o telenovela pe luna :)
  • Cris Cris
    Mahmudele,ce mi-e Vlad, ce mi-e Fructul Op(ă)rit...apropo..e facuta vreo audienta in diaspora(ca ,la vot ,toti ii pupat in cur),apropo,de aceste second handuri?erau anulate de mult,după ratinguri.
  • Impodobeste mama bradul Impodobeste mama bradul
    Ruxandra Ion este nostalgica dupa succesul telenovelei "Numai iubirea" din 2005. Mizeaza in continuare pe Oana Zavoranu care poate sa joace doar un personaj : pe ea insasi, asa cum este in viata reala. Vlad Gherman tanar rebel??? Foarte gresit distribuiti, doar bagati cu forta, ca trebuie sa primeasca ceva de la Mama Telenovelelor.
  • marian marian
    Doamne dar mai sunt multi de adunat ,pana incepe mai aunta 30 de actori facuti la norma ,
  • D D
    Gata si cu "marele" serial "Fructul Oprit" ? S-a terminat dupa 2 sezoane (sau au fost 3) ? Acest nou serial, o sa faca audiente asemanatoare cu serialul lui Banica ? Slab pe comercial...
  • dalien dalien
    Mor de râs :))) Fix ce spuneam în articolul precedent despre multitudinea personajelor! Dacă acum o săptămână mi se pareau deja prea multe personaje, de azi se trece cu succes de limita ridicolului! :)) Cu atâta cast, ăsta clar nu va fi serial, ci telenovelă.
    În plus, de când îi aşteptam pe noră, ginere şi fiică! Nicio producţie fără toate neamurile Ruxandrei Ion - vocală din punct de vedere civic, dar practică aceleaşi metehne comuniste pe care le acuză. Hadeţi măi doamnă, că bate la ochi :))

Trimite un comentariu

sus