Skip to main content

FOTO. Antena 1 aduce încă opt actori din serialul Fructul Oprit pentru Sacrificiul

 
FOTO. Antena 1 aduce încă opt actori din serialul Fructul Oprit pentru Sacrificiul

Aceeași Mărie cu altă pălărie. Opt actori din Fructul Oprit vor face parte din distribuția serialului Sacrificiul, care va începe în toamnă la Antena 1.

Publicitate

Actorii Cristina Ciobănașu, Michaela Prosan, Vlad Gherman, Ioana Blaj, Doinița Oancea, Ana Crețu, Conrad Mericoffer și Cosmina Dobrotă, foști actori în Fructul Oprit, vor intra în distribuția serialului Sacrificiul, anunță postul TV.

Este al doilea set de actori din serialul Antena 1 care intră în distribuție. Săptămâna trecută, Antena 1 a anunțat alte șapte nume din Fructul Oprit: Maia Morgenstern, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Virginia Rogin, Mihai Călin și Bogdan Stanoevici.

Sacrificiul va avea și nume noi. Denis Hanganu, Oana Cârmaciu și Daniel Nuță vor fi protagoniștii serialului. Din aceeași distribuție vor face parte și Oana Zăvoranu și Dorian Popa.

Cristina Ciobănașu:

Iris este un personaj total diferit, mult mai puternic, mai incisiv, care este convinsă că va lupta până în pânzele albe ca să obțină ce își dorește. Cred că o să vă îndrăgostiți de Iris, pentru că emană o energie pozitivă și care vă va îndemna să doriți să o cunoașteți

Michaela Prosan:

Pentru mine, ca actriță, Lili este o provocare și intenționez să duc până la capăt ceea ce mi-am propus. Tot ceea ce am încercat să fac cu acest personaj este pe contre-emploi, personaj de compoziție și mă bucur pentru că este ceva ce nu am mai făcut până acum

Vlad Gherman:

Amza e un tânăr rebel care nu se supune societății are propriile reguli după care se ghidează, îi place să trăiască viața la maxim și la extrem. E un băiat care vrea să fie în centrul atenției, care este opulent, care nu se gândește la consecințe și nu are nici un plan de viitor!

Din punctul meu de vedere, e un contre-emploi, e ceva ce nu am mai jucat niciodată! Întotdeauna îmi e frică să îmbrățișez astfel de personaje care nu seamănă absolut deloc cu Vlad, dar totodată le iubesc pentru că sunt o provocare

GALERIE FOTO

 • Cristina Ciobanasu
 • Ioana Blaj
 • Doinita Oancea
 • Michaela Prosan
 • Vlad Gherman
 • Conrad Mericoffer
 • Ana Cretu
 • Cosmina Dobrota

Citește și:

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • @Mihaela strugaru
  Comentariile negative au aceleasi drepturi ca si cele pozitive. Vreti doar comentarii pozitive de genul : "Super" "Felicitari" "Sunteti minunati"?
  Si mai lasati cliseul "Foloseste telecomanda"
 • Am un drept la replica pt Ion de mai sus.Cine te obliga Ioane sa te zgiiesti la ce nu-ti place?Doar ca sa faci comentarii negative despre unul,despre altul?Eu de exemplu nu o sa ma uit,ca m -am lamurit cu Fructul oprit,dar nici nu fac comentarii aiurea.E plina tara asta de hateri ca tine.Ai telecomanda?Sau nu stii ce e aia?
 • Doamna Ion traieste in trecut. Sunt atatea povesti ce pot fi ecranizate, romane, nuvele ce pot fi adaptate timpurilor moderne, dar dansa continua cu aceleasi povesti tip "sud-americane anii 90". De ce? Ce rost are?
 • Nu pot sa cred ca Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu vor juca rolul de iubiti. Al 5-6? Asa mari talente sunt si numai mie nu imi plac? Au semnat cu ei pe 20 de ani de apar peste tot unde e si Ruxandra Ion?
 • nici nu conteaza numele serialului. aceiasi actorasi tineri si slabi, scenariu lipsa, dialoguri groaznice, aceleasi filtre video care fac ochiul si dintele albastru in loc de alb etc. macar de ar copia si lucrurile bune de la telenovelele turcesti pe care le plagiaza.
  acu' cand se aloca fonduri de la stat pentru telenovele o sa vedeti aiureli pe banda rulanta. nu doar Voiculescu poate sa scrie o carte pe luna, madam Ruxandra va face o telenovela pe luna :)
 • Mahmudele,ce mi-e Vlad, ce mi-e Fructul Op(ă)rit...apropo..e facuta vreo audienta in diaspora(ca ,la vot ,toti ii pupat in cur),apropo,de aceste second handuri?erau anulate de mult,după ratinguri.
 • Ruxandra Ion este nostalgica dupa succesul telenovelei "Numai iubirea" din 2005. Mizeaza in continuare pe Oana Zavoranu care poate sa joace doar un personaj : pe ea insasi, asa cum este in viata reala. Vlad Gherman tanar rebel??? Foarte gresit distribuiti, doar bagati cu forta, ca trebuie sa primeasca ceva de la Mama Telenovelelor.
 • Gata si cu "marele" serial "Fructul Oprit" ? S-a terminat dupa 2 sezoane (sau au fost 3) ? Acest nou serial, o sa faca audiente asemanatoare cu serialul lui Banica ? Slab pe comercial...
 • Mor de râs :))) Fix ce spuneam în articolul precedent despre multitudinea personajelor! Dacă acum o săptămână mi se pareau deja prea multe personaje, de azi se trece cu succes de limita ridicolului! :)) Cu atâta cast, ăsta clar nu va fi serial, ci telenovelă.
  În plus, de când îi aşteptam pe noră, ginere şi fiică! Nicio producţie fără toate neamurile Ruxandrei Ion - vocală din punct de vedere civic, dar practică aceleaşi metehne comuniste pe care le acuză. Hadeţi măi doamnă, că bate la ochi :))

Trimite un comentariu