Skip to main content

Andreea Esca, imagine fără voie a unor „cursuri de puericultură”. Un site își promovează „produsul” fără acordul jurnalistei

 
Andreea Esca, imagine fără voie a unor „cursuri de puericultură”. Un site își promovează „produsul” fără acordul jurnalistei

Cursuri de „puericultură” asociate cu imaginea prezentatoarei Pro TV, Andreea Esca. „Ad-ul capcană”, cu o poză a prezentatoarei Pro TV, promovează așa-numitele „cursuri de puericultură”, fără acordul jurnalistei. 

Practic, imaginea Andreei Esca este folosită în scop comercial fără acordul acesteia. 

Publicitate

Andreea Esca a confirmat pentru Paginademedia.ro că nu are legătură cu respectiva reclamă. 

Banner-ul apare pe anumite site-uri, prin Google, într-o poziție „bună”, adică în partea de sus. De menționat că site-urile unde Google trimite reclame nu pot controla întotdeauna ad-urile. 

Poza este însoțită de mesajul  „Știai că beneficiezi de trei săptămâni plătite? Vreau atestatul în puericultură

Link-ul trimite către site-ul cursuridepuericultură.ro, pe o pagină care nu are legătură și cu Andreea Esca. Acolo se prmovează cursuri pentru tătici cu copii mici.

Nu este pentru prima dată când imaginea jurnalistei este folosită fără acord. În trecut, imaginea Andreei Esca a fost folosită, fără ca jurnalistei să i se ceară permisiunea, într-un concurs pe un cont de Facebook.

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu