Skip to main content

Cine sunt avocații care au parafat înțelegearea Sârbu-Tuca, pentru noul post Smart TV

 
Cine sunt avocații care au parafat înțelegearea Sârbu-Tuca, pentru noul post Smart TV

Adrian Sârbu și Marius Tucă au lucrat cu două case de avocatură pentru asocierea în viitorul post de televiziune Smart TV.

Publicitate

Care sunt cele două case de avocați?

Echipa de avocați Grigorescu Ștefănică și societatea Țarălungă și Asociații au parafat înțelegerea dintre Andrian Sârbu și Marius Tucă, pentru noua televiziune Smart TV.  

„Un proiect complex și inovator pe care avocații noștri alături de cei ai lui Marius Tucă l-au înțeles și implementat cu rigoarea profesionistului”, a spus Adrian Sârbu. 

Cele două echipe de avocați au dat asistență juridică acționarilor din proiectul Smart TV, Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV, și Marius Tucă. 

  • Societatea Grigorescu Ștefănică, coordonată de Daniel Ștefănică,  i-a oferit consultanță lui Marius Tucă. Din aceeași echipă au mai făcut parte Dan Curciuc (senior associate) și Denisa Postea (associate). 
  • Pe de altă parte, o altă societate de avocatură Țarălungă și Asociații, prin Codrin Țarălungă i-a dat consultanță juridică lui Adrian Sârbu. 

Reamintim că Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat acordarea unei licențe pentru Smart TV (plus varianta Smart TV HD), o televiziune generalistă, administrată de Adrian Sârbu și de jurnalistul Marius Tucă.

Citește și: Adrian Sârbu și Marius Tucă, într-un nou proiect TV. Televiziunea Smart TV a primit licență de la CNA

Avocații au dat consultanță jurdică celor doi administratori atât în etapa de structurare a proiectului, cât și în revizuirea și negocierea documentelor care stau la baza firmei. 

Societatea Grigorescu Ștefănică l-au asistat jurdic pe Marius Tucă și în anul 2016, când a preluat postul de radio Smart FM de la familia Nicolau. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Telenovela cărăușii bancomate Mexic, Dincă teleaga de Caracal și Corabia lui Tucă și Codrin Baricada revoluția cămătarilor, academie de eroi fabricați pentru acoperirea colegilor, a prietenilor și a oamenilor nevinovați!
  • Hai ma ca e haios, au pus tara la cale cu "Țarălungă și Asociații". In rest, saracu Sarbu. De la CME si birou la Praga a ajuns la Marius Tuca. Nasol.
  • Nu înțeleg de ce Adrian Sarbu se asociază cu Tucă ? La ce bani și ce dotării are Sarbu nu ar fii trebuit sa împarte cu altcineva o asemenea afacere... sa nu uitam de fosta cladire ProTv care se poate transforma in sediu acestei televiziuni și multe alte beneficii de care poate profita Sârbu
    Iar Tucă ce poate face decât un Talk Show concurent cu Sinteza Zilei și ma întreb de partea cui partid va fii
  • Wow! Ce store de ,,senzatie,,! Si de imbracat, cine i-a îmbrăcat? S-au bărbierit inainte sa se asocieze?

Trimite un comentariu