Skip to main content

Cine sunt avocaţii care au parafat înţelegearea Sârbu-Tuca, pentru noul post Smart TV

 
Cine sunt avocaţii care au parafat înţelegearea Sârbu-Tuca, pentru noul post Smart TV

Adrian Sârbu şi Marius Tucă au lucrat cu două case de avocatură pentru asocierea în viitorul post de televiziune Smart TV.

Publicitate

Care sunt cele două case de avocaţi?

Echipa de avocaţi Grigorescu Ştefănică şi societatea Ţarălungă şi Asociaţii au parafat înţelegerea dintre Andrian Sârbu şi Marius Tucă, pentru noua televiziune Smart TV.

„Un proiect complex şi inovator pe care avocaţii noştri alături de cei ai lui Marius Tucă l-au înţeles şi implementat cu rigoarea profesionistului”, a spus Adrian Sârbu.

Cele două echipe de avocaţi au dat asistenţă juridică acţionarilor din proiectul Smart TV, Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV, şi Marius Tucă.

  • Societatea Grigorescu Ştefănică, coordonată de Daniel Ştefănică, i-a oferit consultanţă lui Marius Tucă. Din aceeaşi echipă au mai făcut parte Dan Curciuc (senior associate) şi Denisa Postea (associate).
  • Pe de altă parte, o altă societate de avocatură Ţarălungă şi Asociaţii, prin Codrin Ţarălungă i-a dat consultanţă juridică lui Adrian Sârbu.

Reamintim că Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat acordarea unei licenţe pentru Smart TV (plus varianta Smart TV HD), o televiziune generalistă, administrată de Adrian Sârbu şi de jurnalistul Marius Tucă.

Citeşte şi: Adrian Sârbu şi Marius Tucă, într-un nou proiect TV. Televiziunea Smart TV a primit licenţă de la CNA

Avocaţii au dat consultanţă jurdică celor doi administratori atât în etapa de structurare a proiectului, cât şi în revizuirea şi negocierea documentelor care stau la baza firmei.

Societatea Grigorescu Ştefănică l-au asistat jurdic pe Marius Tucă şi în anul 2016, când a preluat postul de radio Smart FM de la familia Nicolau.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anghel Anghel
    Telenovela cărăușii bancomate Mexic, Dincă teleaga de Caracal și Corabia lui Tucă și Codrin Baricada revoluția cămătarilor, academie de eroi fabricați pentru acoperirea colegilor, a prietenilor și a oamenilor nevinovați!
  • johhny bravo johhny bravo
    Hai ma ca e haios, au pus tara la cale cu "Țarălungă și Asociații". In rest, saracu Sarbu. De la CME si birou la Praga a ajuns la Marius Tuca. Nasol.
  • marius marius
    efectiv o stire despre industria media :)
  • Ionut Ionut
    Nu înțeleg de ce Adrian Sarbu se asociază cu Tucă ? La ce bani și ce dotării are Sarbu nu ar fii trebuit sa împarte cu altcineva o asemenea afacere... sa nu uitam de fosta cladire ProTv care se poate transforma in sediu acestei televiziuni și multe alte beneficii de care poate profita Sârbu
    Iar Tucă ce poate face decât un Talk Show concurent cu Sinteza Zilei și ma întreb de partea cui partid va fii
  • Adi Adi
    Wow! Ce store de ,,senzatie,,! Si de imbracat, cine i-a îmbrăcat? S-au bărbierit inainte sa se asocieze?

Trimite un comentariu

sus