Skip to main content

Copa America se vede la Eurosport din această săptămână

 
Copa America se vede la Eurosport din această săptămână

Canalul Eurosport transmite în direct cea de-a 46-a ediție a Copa America, cea mai importantă competiție de fotbal pentru naționalele de pe continentul sud-american, cu Brazilia în postură de țară gazdă.

Publicitate

Evenimentul are loc în perioada 14 iunie - 7 iulie. Copa America la Eurosport va fi comentată de Bogdan Nevel, Adi Dobre, Cristi Petre și Ioan Viorel.

Meciurile se văd în direct pe Eurosport 1 și pe platforma Eurosport Player.

Copa America, principala competiție de fotbal din America de Sud, va debuta pe 14 iunie, pe stadionul din Sao Paolo, cu meciul dintre Brazilia și Bolivia și se va încheia pe 7 iulie, pe celebrul „Estadio do Maracana” din Rio de Janeiro.

Partidele se vor disputa pe mai multe stadioane din cinci orașe diferite: Rio de Janeiro, Sao Paolo, Porto Alegre, Belo Horizonte și Salvador.

Câștigătoarea ultimelor două ediții este Chile și este în continuare favorită la victorie, alături de Brazilia, Argentina, Uruguay și Columbia.

Programul primelor meciuri Copa America 2019: 

 • Primul meci al competiției se va juca în noaptea dintre 14 și 15 iunie, la ora 03:30 între Brazilia și Bolivia. Partida poate fi urmărită în direct pe Eurosport 1.
 • Argentina - Columbia (16 iunie, ora 1:00)
 • Chile - Uruguay (25 iunie, ora 2:00).

Faza eliminatorie începe cu sferturile de finală (28-29 iunie), după care semifinalele au loc pe 3 și 4 iulie.

Finala mică se va desfășura pe 6 iulie la ora 22:00 și marea finală o zi mai târziu, 7 iulie, la ora 23:00.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Bai, fratilor, absolut penibile comentariile de pe Eurosport la Coppa America. Baietii aia doi, Bogdan Nevel si Adi Dobre, vorbesc fara sa spuna nimic. Nu tu o sclipure, o parabola, ceva. Unde sunt Ioan Viorel si Cristi Petre? Aia chiar aveau vorbele la ei fata de *** astia!
 • In retelele digi si telekom Copa America se vede si in HD, dar si Premier League sau Moto GP. A fost lansata varianta HD localizata pentru Romania
 • Nimeni nu spune, nici macar site-ul Eurosport Romania, daca se transmite Copaci America și în format HD???!!! Se transmite doar pe Eurosport 1 SD? Sau și pe Eurosport 1 HD?
 • @geo:exista Eurosport 1 HD Romania, doar ca nu este preluat de toti operatorii.In acest moment este doar la Telekom, NextGen si OrangeCablu
 • Esti tare,Geo! Reușești să te contrazici singur într-o singură frază! Macar finalul e corect: primul meci e pe 15. Ma bucur ca ai reusit totusi sa înțelegi.Daca totusi mergi vreodata cu avionul, citeste si ce scrie pe bilet la data si ora de plecare.
 • Adi, esti pe langa.
  Competitia incepe, conform siteului oficial, cu primul meci, pe data de 14 iunie, adica vineri seara. Cand la noi este deja 15 iunie. Lasa-ne !
 • Europsport transmite această competiție dar sunt incapabili să transmită o informație corecta! Competiția începe pe 15 iunie si nu pe 14. Primul meci este pe 15 iunie! A , sa mai calculăm diferenta de fus orar, e treaba complicată!
 • Banuiesc ca meciurile se vor transmite pe varianta Eurosport 1 Romania non HD. Audientele vor fi minime in meciurile din grupe din cauza orelor nocturne de difuzare.

Trimite un comentariu