Skip to main content

A plecat prezentatoare meteo, s-a întors prezentatoare de ştiri. Maria Linda, din nou la Antena 3

 
A plecat prezentatoare meteo, s-a întors prezentatoare de ştiri. Maria Linda, din nou la Antena 3

Revenire la Antena 3. Maria Linda Grejdan a revenit la Antena 3 după o absenţă de mai bine de doi ani, timp în care a fost la matinalul de pe TVR.

Publicitate

Maria Linda a revenit la televiziunea Intact, începând de luni, de data aceasta în rol de prezentatoare de ştiri, pe intervalul 16.00 - 17.00.

Ea a fost până la începutul acestui an la TVR 1, unde se ocupa de segmentul de dimineaţă. Se alăturase postului public în martie 2017, unde a început să prezinte programul 1 Matinal alături de Dorin Chioţea.

Anterior, ea a lucrat la Antena 3 din 2007, iar din 2011 a devenit prezentatoare meteo la acelaşi post.

Citeşte şi:

O prezentatoare meteo de la Antena 3, la TVR

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @Crispo, Antena 3 are un matinal numit "Previziuni" unde o frumusica prostuta prevede viitorul impreuna cu "zeul somnului" Ursu, sotul lui Carmen Avram!
  • O prompterista fara dictie si o gafeuza constanta. Lipsa de cultura si de pregatire se vedea pe post. Pe langa asta, tupeul de tip Antena 3 se manifesta maxim in relatia cu operatorii, cu colegii din regie, cu producatorii. Oricine era de vina pentru tampeniile debitate de madama, mai putin dansa. S-a certat cu toata lumea, bine ca s-a procopsit Varanul cu ea din nou.
  • Din pacate a ramas la fel de “inteligenta”, nu a invatat nimic de la TVR, nici macar sa vorbeasca corect.

Trimite un comentariu

sus