Skip to main content

Redactorul-șef Click, numit director general Adevărul Holding

 
Redactorul-șef Click, numit director general Adevărul Holding
Sursa foto: Economica.net

Adevărul Holding, compania care editează titluri precum Adevărul, Click sau revista OK, are un nou șef. Este vorba despre Cristi Stancu, cel care ocupă poziția redactor-șef la Click!

Publicitate

Stancu a fost numit director general Adevărul Holding, o poziție care nu mai există de câțiva ani în grupul lui Cristi Burci (ultimul a fost Dan Belcea, până la demisia din 2016).

Cristi Stancu este director general al Adevărul Holding, dar va asigura, în același timp, și coordonarea editorială a ziarului Click!, ca redactor șef.

Până acum, Adevărul Holding - companie aflată în reorganizare judiciară - era condusă de Carmina Dumitrescu, ca administrator special. Funcția de administrator special rămâne, însă nu mai este ocupată de Carmina Dumitrescu, ci de Constantin Sandu.

Carte de vizită Cristi Stancu:

Cristian Stancu este la conducerea Click încă din toamna lui 2006, când publicația se numea încă „Averea” și a fost achiziționată de omul de afaceri Dinu Patriciu. Averea s-a rebranduit în Click! în primvara lui 2007. 

Anterior, Cristi Stancu a fost mai bine de un deceniu redactor-șef adjunct la Libertatea, pe vremea când ziarul era condus de Adrian Halpert. 

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu