Skip to main content

Tricolorii mici se bat pentru finală. La ce oră joacă România și Germania, în semifinala Euro U21

 
Tricolorii mici se bat pentru finală. La ce oră joacă România și Germania, în semifinala Euro U21
Foto | UEFA

Naționala mică luptă azi pentru finala Campionatului European Under 21. Elevii lui Mirel Rădoi joacă astăzi contra Germaniei, iar partida este tramsmisă astăzi, la TVR 1 și TVR HD, de la ora 19:00. 

  • Germania U21 - România U21, 27 iunie, de la ora 19:00, pe TVR 1 și TVR HD
  • Spania U21 - Franța U21, 27 iunie, de la ora 22:00, pe TVR 1 și TVR HD
Publicitate

Meciul Germania - Romania U21 se vede online pe tvrplus.ro, doar pe teritoriul României.

Naționala de tineret a României s-a calificat în premieră în semifinala competiției de fotbal din Italia și San Marino, de primul loc în grupa C. România a remizat cu Franța (0-0) și a avut două victorii contra Angliei (2-4) și Croației (4-1). 

Citește și: România - Franța U21, cifre record pentru TVR. Naționala U21, audiențe peste cât făcea Naționala mare pe Pro TV

De asemenea, prin calificarea în semifinalele de la Euro 2019, România și-a asigurat participarea la Jocurile Olimpice 2020, de la Tokyo. 

Pentru finala din Italia, care va fi pe Dacia Arena, se mai luptă Spania și Franța. 

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Felicitari pentru baieti , ca au ajuns pana aici dar aroganta este de vina , in primul rand Croatia era de batut , Anglia a venit cu o echipa mai slaba nu a venit cu cei mai grei iar Franta s-a menajat cu romanii dar au pierdut si ei meciul cu nemti a fost bun o repriza dupa s-a vazut ca nemti lupta pana la final a mai fost si caldura , poate data viitoare capul sus baietii
  • Felicitări "Paginademedia" pentru că nu ați ratat ocazia să promovați meciul! Un asemenea meci merită văzut! Cu siguranță va avea audiență record!
    Băieți, câștigați pentru noi! Hai să mergem în finală! Hai România!

Trimite un comentariu