Skip to main content

PROIECT SPECIAL. Beri artizanale, blonde, brune, tari, fără alcool, de la noi și din toată lumea. Ce găsiți la Târgul de bere

 
PROIECT SPECIAL. Beri artizanale, blonde, brune, tari, fără alcool, de la noi și din toată lumea. Ce găsiți la Târgul de bere

GALERIE FOTO. Blonde, brune, pils, lager, artizanale, de abație și multe, multe altele. Beri românești cu nume inedite - A new hop (o trimitere la Războiul Stelelor) sau Golden Shower ("dați un Google, dacă nu știți ce înseamnă", vorba unuia dintre "berari", actorul Ernest Fazekas).

Sau beri "de cartier" - există berea Drumul Taberei, de exemplu.

Publicitate

Beri făcute de artizani români, beri belgiene, nemțești și multe altele, la Târgul de Bere Auchan, ajuns la a zecea ediție.

Paginademedia.ro vă prezintă în mai multe galerii foto oferta Târgului de Bere. Ce puteți găsi la Târgul de Bere Auchan, ajuns la a zecea ediție.

Pe scurt:

  • Peste 250 de tipuri și mărci de bere, românești și nu numai - belgiene, bavareze etc.
  • Beri de top, blonde, albe, brune, roșii, cele bavareze, aromatizate sau cele fără gluten, vor fi completate și anul acesta de cele artizanale și craft.
  • Berile speciale, premiate în întreaga lume, berile nefiltrate și cele fără alcool
  • Produse complementare și accesoriile precum pahare, halbe, desfăcătoare, mini frigidere și alte surprize.
  • Printre vedetele acestei ediții de colecție se numără 16 micro-berării românești care își vor prezenta gamele de produse la rafturi, berea artizanală de import - reprezentantă prin producătorii berilor craft (trapiste, de abație, puternic alcoolizate), berile bavareze, dar și marii berari care vor organiza numeroase activități interactive dedicate cunoscătorilor de bere.
  • Un serviciu inedit pus la dispoziție cu ocazie Târgului de bere Auchan: comanzi online orice bere vrei din cele 250 de tipuri de la târg, iar Auchan o pune la frigider, astfel că o poți ridica rece din magazin.

Ce NU veți găsi?

Beri la PET. Este, până la urmă, un Târg de bere premium.

Târgul de Bere se desfășoară până pe 16 iulie, în magazinele Auchan.

Proiect special susținut de Auchan.

1. Beri artizanale românești

2. Brune, roșii și aromate

3. Beri nemțești, belgiene, englezești și frațuzești 

4. Beri produse în România

5. Beri fără alcool, pachete și "ronțăieli"

 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu