Skip to main content

Liga I îşi schimba sponsorul şi numele

 
Liga I îşi schimba sponsorul şi numele

Liga I are un nou sponsor principal. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că prima ligă din România va fi sponsorizată, la fel ca Liga a II-a, de Casa Pariurilor, anunţă Telekom Sport.

Publicitate

Liga I se de sparte astfel de o altă casă de pariuri, Betano, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră, încă de ieri, AICI.

Casa Pariurilor este o marcă a grupului Fortuna, sponsorul principal al echipei naţionale, iar acum va defeni sponsorul principal al Ligii I. Competiţia se va numi „Casa Liga 1”.

”Vreau să felicit Casa Pariurilor pentru că a câştigat această luptă cu ceilalţi competitlori şi sperăm ca în decursul celor cinci ani de contract să avem o colaborare prodigioasă şi să aducem cât mai multă lume la stadion.

Valoarea contractului e confidenţială, dar este mai mare decât suma încasată de la precedentul contract (n.r. cel cu Betano). Sumele care vin de la sponsor se cumulează la contractul avut cu televiziunile şi se împart cluburilor ca şi până acum (n.r. conform locului ocupat în campionat)", a declarat Gino Iorgulescu, într-o conferinţă de presă.

În octombrie 2017, FRF a semnat un parteneriat cu Casa Pariurilor, care din acel sezon a devenit sponsor oficial al Ligii 2 şi al Cupei României. Mai mult, Fortuna sponsorizează şi echipa naţională de fotbal a României.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Crispo Crispo
    Ora târzie de începere a meciurilor este într-adevăr un impediment pentru cei care vin la stadion de la zeci de kilometri depărtare și sunt nevoiți să înnopteze într-o altă localitate, sau să se întoarcă obosiți acasă și să se expună riscului de a face accidente.
  • Georgian Georgian
    Nicolae exact cum am si spus majoritatea echipelor pe baza banilor primiti pentru a avea numele unor agentii de pariuri pe piept traiesc. E clar ca mafia e mare intre LPF si casele de pariuri. E normal sa se asocieze cu un brand de genul care e sigur ca va produce bani fara probleme. Pariurile au crescut foarte mult la noi in tara, se vede evolutia agentiilor aparute la fiecare colt de bloc si e clar ca rulajul banilor e mare si isi permit sa investeasca in sportul pe care se pariaza cel mai mult. Si echipele din afara sunt sponsorizate de case de pariuri, nu e doar la noi moda asta. Dar vorbind de Romania si de puterea banului te poti astepta la multe manevre la unele meciuri si asta poate strica spectacolul fotbalului.
  • Nicolae Nicolae
    Georgian ai perfecta dreptate. Reclamele la pariuri sunt dupa ora 23.00 dar si asa tot isi face reclama sponsorul principal ( Casa Pariurilor ) in prime time si day time prin simplul nume al competitiei. Deci nu stau ei chiar in reclamele de dupa ora 23.00. Aici e oricum o manevra LPF-iceasca. Liga 1 - Casa Pariurilor, Liga 2 la fel. Incet incet competitiile de la LPF si nu numai se vor concentra pe un singur brand de pariuri.
  • Georgian Georgian
    Unde ai vazut tu meciuri noaptea in liga 1 si doar ziua in afara? La noi pe timp de iarna se joaca si la ora 14 un meci pentru ca unele echipe nici nu au nocturna. Iar vara e normal sa se joace pe seara dupa ora 21. Tu te-ai duce ca simplu spectator vara pe la ora 14-16 sa stai in soare doar sa te uiti la meci? Dar mai ales sa joci, e normal sa se joace pe seara. Iar reclamele la pariuri se dau dupa ora 23. Mai informati-va inainte sa comentati. E adevarat ca majoritatea echipelor traiesc din banii de la TV si sponsorii lor sunt agentiile de pariuri dar daca alte companii nu sunt atrase de fotbal e normal ca cele ce traiesc din bransa asta sa isi faca reclama tot in fotbal. Asa e peste tot, in orice domeniu.
  • qwerty qwerty
    Doar casele de pariuri mai bagă bani în fotbalul românesc. și echipele mai trăiesc doar din contractele cu televiziunile și din cele cu case de pariuri. Multe au sponsorul de pe piept din lumea pariurilor. de-aia și încep meciurile din Liga I la ora 21, ca să poată televiziunile să dea reclame la pariuri după ora 22. Suntem singurul campionat cu meciuri atât de târziu, toate campionatele serioase din vest au meciuri ziua, pentru a veni spectatorii, la noi sunt noaptea ca să se dea reclame la pariuri.

Trimite un comentariu

sus