Skip to main content

Şeful Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor vrea audierea lui Radu Herjeu, din cauza unor postări pe Facebook. Cum îi răspunde membrul CNA

 
Gigel Ştirbu
Gigel Ştirbu

Deptatul Gigel Ştirbu, şef al Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, îl critică dur pe Radu Herjeu, membru CNA, pentru postările sale de pe Facebook şi spune că va cere audierea sa în Comisie.

Publicitate

Postarea sa vine în contextul valului de critici la adresa Preşedintelui Klaus Iohannis pe tema recomandărilor GRECO şi a desfiinţării Secţiei Speciale.

„Radu Herjeu a încălcat grav statutul de membru CNA prin nerespectarea criteriului neutralităţii politice şi a ieşit public cu un atac politic decerebrat la adresa Preşedintelui României”, a scris Gigel Ştirbu, tot pe Facebook.

„Voi solicita audierea imediată a lui Radu Herjeu în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor pentru încălcări grave şi repetate ale reglementărilor Legii audiovizualului şi a Codului etic a membrilor CNA care îi interzic orice activitate politică.

Este absolut necesară modificarea Legii audiovizualului pentru ca astfel de personaje fără coloană vertebrală să nu mai poată ocupa astfel de funcţii sau dacă au astfel de derapaje, să poată fi expulzate imediat din funcţia publică”, a mai continuat Gigel Ştirbu.

Contact de Paginademedia.ro pentru o reacţie, Radu Herjeu a răspuns:

„Nu am la ce să reacţionez. Ca şi în cazul opiniei mele de cetăţean postată pe Facebook, eu reacţionez numai la lucruri serioase.”

Redăm postarea lui Gigel Ştirbu, în continuare:

Incredibil cu cât tupeu au sărit ca arşi toţi lacheii pesedişti plantaţi la conducerea unor instituţii publice, care ar trebui să fie autonome şi independente, ca să-l atace pe Preşedintele României, Klaus Iohannis, care a cerut Guvernului să aplice recomandările GRECO şi să desfiinţeze Secţia specială de investigare a magistraţilor.

Unul dintre aceşti lachei, Radu Herjeu, a încălcat grav statutul de membru CNA prin nerespectarea criteriului neutralităţii politice şi a ieşit public cu un atac politic decerebrat la adresa Preşedintelui României.

Nu este pentru prima oară când asistăm la derapajele lui Radu Herjeu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului în spaţiul public.

Un serviciu public ca CNA-ul trebuie să fie în slujba cetăţeanului, să aibă ca prioritate interesul public şi să asigure corectitudinea informării şi, în niciun caz, nu trebuie să fie reprezentat de oameni ca Radu Herjeu pentru care slugărnicia este un mod de viaţă şi atacă la comanda PSD-ului. Un politruc este chiar Radu Herjeu instalat în funcţie de PSD care sare imediat şi îi sancţionează pe toţi cei care îndrăznesc să atace partidul de guvernământ.

Voi solicita audierea imediată a lui Radu Herjeu în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor pentru încălcări grave şi repetate ale reglementărilor Legii audiovizualului şi a Codului etic a membrilor CNA care îi interzic orice activitate politică.

Este absolut necesară modificarea Legii audiovizualului pentru ca astfel de personaje fără coloană vertebrală să nu mai poată ocupa astfel de funcţii sau dacă au astfel de derapaje, să poată fi expulzate imediat din funcţia publică.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus