Skip to main content

VIDEO. Au băgat abonamente de mobil la Mega. Telekom, parteneriat cu Mega Image într-o nouă campaniei. Abonament direct din magazin

 
VIDEO. Au băgat abonamente de mobil la Mega. Telekom, parteneriat cu Mega Image într-o nouă campaniei. Abonament direct din magazin

Legume, fructe, brânză și abonamente de mobil. Mega Image vinde „megabytes”, într-o campanie cu Telekom, pentru promovarea Mobil Nelimitat. Cele două companii s-au asociat într-un nou proiect, lasat oficial, astăzi. Campania vine la pachet și cu un spot care va rula pe TV. 

Astfel, compania a așezat în magazinele partenere (Mega Image și Shop&Go) standuri cu cartele Telekom chiar lângă rafturile cu brânzeturi, legume sau alte produse de consum.

Publicitate

Clienții care achiziționează cartela Mobil Nelimitat (29 de lei) au acces la servicii imediat dupa introducerea cartelei în telefon și apelarea numărului 1234.

„Oricând după activarea serviciilor valabile inițial pentru 30 zile, pot alege să își înregistreze numărul pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgând câțiva pași simpli pentru a beneficia lunar, fără perioadă minimă contractuală, de acces la Internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate, plus 100 de minute internaționale fix/mobil – totul la un preț promoțional de 6 euro pe lună, TVA inclus (aproximativ 29 lei, TVA inclus).

Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opțiunea Mobil Nelimitat.”, spun reprezentanții Telekom. 

Cumpărătorii au acces la serviciile Telekom imediat după introducerea cartelei în telefon.

„Produsul Mobil Nelimitat le permite clienților să se aboneze, în medie, în mai puțin de 5 minute, printr-o experiență complet digitală, cu pași ușor de parcurs”, menționează reprezentanții Telekom România.

De asemenea, își pot înregistra numărul pe site-ul companiei și au acces lunar, fără perioadă minimă contractuală, la servicii de abonament.

Campania este semnată de agenția Leo Burnett.

E al doilea parteneriat pe care Telekom în face, vara aceasta pentru un produs. În urmă cu aproximativ două săptămâni, Telekom a anunțat parteneriatul cu Blue Air și Samsung - Mai multe detalii, AICI.

GALERIE FOTO - Imagini de la conferința de presă, unde a fost lansat „Mobil nelimitat”, chiar într-un Mega Image

  •  Imagini de la conferința de presă, unde a fost lansat „Mobil nelimitat”, chiar într-un Mega Image
  •  Imagini de la conferința de presă, unde a fost lansat „Mobil nelimitat”, chiar într-un Mega Image

VIDEO. Spotul care va rula și pe TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu