Skip to main content

VIDEO. Au băgat abonamente de mobil la Mega. Telekom, parteneriat cu Mega Image într-o nouă campaniei. Abonament direct din magazin

 
VIDEO. Au băgat abonamente de mobil la Mega. Telekom, parteneriat cu Mega Image într-o nouă campaniei. Abonament direct din magazin

Legume, fructe, brânză şi abonamente de mobil. Mega Image vinde „megabytes”, într-o campanie cu Telekom, pentru promovarea Mobil Nelimitat. Cele două companii s-au asociat într-un nou proiect, lasat oficial, astăzi. Campania vine la pachet şi cu un spot care va rula pe TV.

Publicitate

Astfel, compania a aşezat în magazinele partenere (Mega Image şi Shop&Go) standuri cu cartele Telekom chiar lângă rafturile cu brânzeturi, legume sau alte produse de consum.

Clienţii care achiziţionează cartela Mobil Nelimitat (29 de lei) au acces la servicii imediat dupa introducerea cartelei în telefon şi apelarea numărului 1234.

„Oricând după activarea serviciilor valabile iniţial pentru 30 zile, pot alege să îşi înregistreze numărul pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgând câţiva paşi simpli pentru a beneficia lunar, fără perioadă minimă contractuală, de acces la Internet 4G nelimitat, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, plus 100 de minute internaţionale fix/mobil – totul la un preţ promoţional de 6 euro pe lună, TVA inclus (aproximativ 29 lei, TVA inclus).

Clienţii care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opţiunea Mobil Nelimitat.”, spun reprezentanţii Telekom.

Cumpărătorii au acces la serviciile Telekom imediat după introducerea cartelei în telefon.

„Produsul Mobil Nelimitat le permite clienţilor să se aboneze, în medie, în mai puţin de 5 minute, printr-o experienţă complet digitală, cu paşi uşor de parcurs”, menţionează reprezentanţii Telekom România.

De asemenea, îşi pot înregistra numărul pe site-ul companiei şi au acces lunar, fără perioadă minimă contractuală, la servicii de abonament.

Campania este semnată de agenţia Leo Burnett.

E al doilea parteneriat pe care Telekom în face, vara aceasta pentru un produs. În urmă cu aproximativ două săptămâni, Telekom a anunţat parteneriatul cu Blue Air şi Samsung - Mai multe detalii, AICI.

GALERIE FOTO - Imagini de la conferinţa de presă, unde a fost lansat „Mobil nelimitat”, chiar într-un Mega Image

  •  Imagini de la conferinţa de presă, unde a fost lansat „Mobil nelimitat”, chiar într-un Mega Image
  •  Imagini de la conferinţa de presă, unde a fost lansat „Mobil nelimitat”, chiar într-un Mega Image

VIDEO. Spotul care va rula şi pe TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • X X
    Nici la mega nu scap de telekom. E ceva de telekom despre care n ati scris?
  • Cristi Cristi
    nelimitat la 480p în 2019 și fară VOLTE , VoWIFI
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Ma da astia nu sunt in vanzare? Ce se mai chinuie cu oferte? Iar oferta asta nu inseamna nimic ca nu din cauza asta n-au ei profit.
  • Marco Marco
    Se vand la oferta o sticla de cotnari si o cartela telkom moka.

Trimite un comentariu

sus