Skip to main content

VIDEO de excepție. Adela Lupșe e acum "isterica" de la Netflix: „Vreau să sune telefonul”, o campanie pentru platformă

 
VIDEO de excepție. Adela Lupșe e acum "isterica" de la Netflix: „Vreau să sune telefonul”, o campanie pentru platformă
Adela Lupșe, în centrul campaniei Netflix

VIDEO. „Vreau să sune telefonul”, varianta Netflix. Adela Lupșe, isterica devenită celebră în online, după o emisiune interactivă în care țipa la telespectatori că vrea „să sune telefonul”, pentru a primi soluția corectă, este acum în centrul unei campanii online, de pe pagina de Facebook Netflix

Publicitate

Clipul promovează o opțiune a aplicației Netflix, care permite descărcarea producțiilor, pentru a fi urmărite atunci când lipsește conexiunea la internet. 

Amuzant este textul care curge pe crawl, în care Netflix spune, printre altele, „Apropo, nu, nu știm când apare sezonul cinci din Jane The Virgin și, nu, logic că nu băgăm GOT pe Netflix. D'oh!”

Amintim că Isterica de la Vreau să sune telefonul a fost primul viral Paginademedia.ro. În ianuarie 2009, Paginademedia.ro a urcat pe YouTube filmul (devenit celebru) cu momentul Vreau să sune telelefonul! în care Adela Lupșe încerca să îi convingă pe telespectatori să sune la concursurile interactive.

“Isterica de la concursurile interactive” s-a propagat rapid în online, iar filmul postat de Paginademedia.ro a ajuns la peste 400.000 de afișări.

 

Citește și: 

DIN ARHIVĂ. Isterica de la concursurile interactive, acum candidată, primul mare viral Paginademedia.ro


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu