Skip to main content

Delia, Cheloo şi Bendeac se pregătesc de un nou sezon iUmor. Filmează pentru sezonul şapte

 
Delia, Cheloo şi Bendeac se pregătesc de un nou sezon iUmor. Filmează pentru sezonul şapte

Delia, Cheloo şi Bendeac au început filmările pentru sezonul şapte al show-ului iUmor. Următorul sezon al emisiunii de divertisment va fi difuzat la Antena 1 „în curând”, spun reprezentanţii postului.

Publicitate

Concurenţii se bat pentru un premiu de 20.000 de euro, cu numere stand up, magie, mimă sau improvizaţie.

Cei care primesc minimum două „thumps up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor. Ca şi până acum, votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00.

Emisiunea este prezentată de Şerban Copoţ şi Dan Badea (cel care l-a înlocuit pe Vlad Grigorescu în sezonul şase). Iar juriul este format din: Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

Sezonul şase a fost câştigat de „sosia Vioricăi Dăncilă”, un număr de umor pus în scenă de actriţa Irena Boclincă. Premiul din sezonul cinci a fost câştigat de Andrei Cojocaru, cu un roast în versuri.

Au mai câştigat iUmor: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Caliţa (sezonul al IV-lea).

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    O copie nereusita a RAT la fel ca multe copii facute de antenisti , reiau emisiunile care mai fac cat decat audienta ca altfel sunt varza ,toamna primavara apare si mangalita imediat contaminata cu pesta africana .
  • Iulian Iulian
    O emisiune MIZERABILA!!
  • marian marian
    Copia nereusita a RAT, cu glume proate marca antenuta se reia primavara toamna la fel si birjarii la cutite ,te cunosc din boscheti si mai nou o copie dupa un serial de succes marca pro , pe nume mangalita poate se contamineaza cu gripa africana si ce za vezi va disparea cind va aparea .
  • mile mile
    deci se poate si fara live , si acum e in reluare 4 zile pe saptamana

Trimite un comentariu

sus