Skip to main content

EXCLUSIV. Plecare importantă din Pro TV. Unul dintre veteranii staţiei, Felix Drăghici, părăseşte televiziunea. De când?

 
Costi Mocanu si Felix Draghici, la Euro 2016
Costi Mocanu si Felix Draghici, la Euro 2016

EXCLUSIV. Unul dintre „veteranii” Pro TV părăseşte postul de televiziune. Este vorba de Felix Drăghici, unul dintre oamenii de bază de la departamentul Sport şi nu numai.

Publicitate

Colegii lui Felix Drăghici au fost anunţaţi deja, printr-un mail intern, de plecarea lui (mesajul intern, la finalul articolului). Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Felix Drăghici va pleca din Pro TV începând din luna septembrie.

El va pleca din poziţia pe care o deţine în Pro TV (şef al sportului), dar va continua să comenteze partide de fotbal (aseară, a comentat meciul Mlada-FCSB). Şi Costi Mocanu, care a plecat din Pro TV la 1 aprilie, a mai comentat, ulterior, partide pe Pro TV, ale selecţionatei României.

După plecarea lui Felix Drăghici, departamentul Sport din Pro TV va fi încadrat la departamentul ştiri, condus de Gabriela Popescu. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Secţia de sport va fi coordonată de Eduard Coandă (acum producător general la sport, şi el un om cu vechime în Pro TV).

Contactat de Paginademedia.ro, Felix Drăghici nu a comentat decizia şi nici care este viitorul loc de muncă.

De cealaltă parte, contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV au confirmat mutare: "îi mulţumim lui Felix şi îi urăm mult succes. Mult succes şi lui Eduard Coandă, care a lucrat mulţi ani alături de Felix Drăghici".

Unde se duce Felix Drăghici?

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Felix Drăghici va lucra la First Content Studio, o agenţie de conţinut care realizează proiecte speciale de marketing şi publicitate (a realizat, printre altele, platforma Experienţe Live pentru Telekom, platforma Eu sunt 12, pentru Bergenbier şi Felicitari! Au Castigat, pentru Delaco).

De altfel, la First Content Studio îi va avea colegi şi pe alţi foşti ProTv-işti, precum George Ioniţă (fost senior Brand Manager Pro TV) şi Cătălina Bosuioc (fost digital brand manager Pro TV).

Râmâne comentator

Felix Drăghici pleacă din Pro TV, dar va continua să colaboreze cu postul de televiziune.

Potrivit mesajului intern trimis colegilor, Felix Drăghici va comenta meciuri de fotbal pe Pro TV.

În Pro TV de pe vremea Canal 31

Felix Drăghici lucrează la Pro TV încă de când postul nu era lansat cu acest nume, ci funcţiona cu denumirea Canal 31, în 1993-1994.

A fost unul dintre oamenii de bază de la sport, totodată comentator al meciurilor de fotbal (de obicei în cuplu cu Costi Mocanu, şi el plecat în acest an din Pro TV).

Felix Drăghici a lucrat, în general, în departamentul de sport, pe care l-a condus din 1996. A coordonat, din această poziţie, şi postul de sport al grupului, Sport.ro.

Timp de şase ani, între 2011-2017, a fost şeful digitalului Pro TV, ceea ce includea tot portofoliul de site-uri al grupului.

În ultima perioadă, a condus departamentul de sport al Pro TV şi era comentator al meciurilor de fotbal.

Anunţul intern al Pro TV:

Vă anunţăm că, din luna septembrie, am decis împreună cu Felix Drăghici, Head of Sport, să întrerupem colaborarea noastră în forma actuală. El va continua să sprijine Pro TV în calitate de comentator sportiv.

Îi mulţumim lui Felix pentru contribuţia adusă succesului Pro TV de la începuturile companiei. El a avut un rol important în dezvoltarea şi creşterea continuă a Pro TV atât on-air, cât şi online.

Îi dorim lui Felix succes în viitor!

Suntem încântaţi să vă anunţăm că Eduard Coandă, pe care îl ştiţi ca Johnny, va prelua de la Felix conducerea echipei Sport, raportându-i Gabrielei Popescu, News&Sport Director.

Îi dorim succes lui Johnny în acest rol nou.”

Citeşte şi: Costi Mocanu pleacă din Pro TV după 25 de ani. Mocanu, pentru Paginademedia: "E genul de divorţ în care ei rămân prieteni"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    cum adica "va pleca din Pro TV începând din luna septembrie"? pleaca pe bucati?
  • Dacian Soros Dacian Soros
    Unde nu-i Head, vai de picioare.
  • Adi Adi
    Se cam alege praful de sportul de la Pro. Bine, ala nu mai era sport de mult. Oricum, poate macar asa scăpăm de comentariile penibile, ridicole de la meciuri.
  • Daniel Daniel
    Și Ion Alexandru a anunțat, pe pagina de FB, că pleacă și că din 2 septembrie îl vom vedea în altă parte.

Trimite un comentariu

sus