Skip to main content

Florin Dumitrescu, jurat Chefi la Cuțite, lansează cartea de bucate - „Românește. Punct și de la capăt”

 
Florin Dumitrescu, jurat Chefi la Cuțite, lansează cartea de bucate - „Românește. Punct și de la capăt”

Chef Florin Dumitrescu, jurat al emisiunii Chefi la Cuțite, de pe Antena 1, lansează luni a doua sa carte de bucate, Românește. Punct și de la capăt. Cartea va fi disponibilă timp de 2 luni exclusiv în magazinele Lidl din țară, la prețul e 49,99 de lei. 

Publicitate

Chef Florin Dumitrescu prezintă în noua sa carte peste 60 de rețete românești culese din toată țara și adaptate la vremurile moderne conform viziunii sale. Românește.

„Bucătăria românească are multe de spus. Și cred că noi toți, atât noul val de bucătari tineri, care deja aduc schimbări în peisajul culinar românesc, cât și orice om care gătește cu bucurie acasă, putem să păstrăm gustul autentic al preparatelor noastre și să prezentăm lumii bucătăria românească într-o nouă formă,” spune Chef Florin Dumitrescu.

Cartea este împărțită în patru capitole – Aperitive, Ciorbe, Feluri principale și Deserturi – și cuprinde rețete clasice românești, adaptate la vremurile actuale, în viziunea lui Chef Florin Dumitrescu.  

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cam scumpa cartea pentru asa continut. Cei interesati sa astepte 1-2 luni ca se va reduce la 20 lei.
    In al doilea rand am putut sa vedem de multi ani cum gatesc cei trei chefi. Cartea ar trebui numita " Cum sa te ingrasi repede - 60 retete cu mult zahar si faina".
  • Gretos ,Gretos . poate sa se duca undeva cu cartea lui de retete , si cu acest hipermarket, prefer sa cumpar romanesti nu adunaturi din Polonia sau de unde le mai aduce , iar la retete urmariti tv paprika
  • Mda...
    Măcar rețetele din cartea asta scumpă , prea scumpăsă fie dacă nu ușor de preparat , măcar bune la gust ... că la capitolul sandvișuri a stat prost în 2014
    http://metropotam.ro/La-zi/testing-sandvisurile-lui-chef-florin-dumitrescu-banale-spre-oribile-si-scumpe-art1604679747/

Trimite un comentariu