Skip to main content

Fuego, sezon nou „Drag de România Mea”, la TVR 2

 
Doru Actavian Dumitru (dreapta) este primul invitat al lui Fuego la Drag de România Mea - Foto: Ana Maria Halalai
Doru Actavian Dumitru (dreapta) este primul invitat al lui Fuego la Drag de România Mea - Foto: Ana Maria Halalai

„Drag de România mea!”, emisiune realizată de Paul Surugiu „Fuego” la TVR 2, va debuta pe 15 septembrie, anunţă postul public.

Publicitate

Emisiunea de cultură şi divertisment va fi în fiecare duminică de la ora 15.00.

„Emisiunea este cu vorbe frumoase pentru că suntem de părere că vorbele măreţe vin la pachet cu puterea exemplului pe care oamenii mari ai acestei ţari o oferă, prin toată activitatea lor! Ne dorim să oferim alternative celor care mai au nevoie de un divertisment de calitate, cu noimă şi cu un dram de cultură, nu doar veselie şi zâmbete. “Drag de România Mea!” este felul nostru, al unei echipe mici, de a arăta că ne pasă şi că România nu înseamnă doar probleme şi nevoi, ci şi strălucire şi personalităţi marcante. Iar acestea sunt de neînlocuit!", spune Fuego.

Noul sezon vine şi cu o serie de noutăţi. Pe lângă invitaţii-personalităţi, în emisiune vor apărea şi „oameni pentru care cuvântul imposibil nu există”, „eroii timpului prezent, care fac gesturi extraordinare pentru semenii lor”.

În oprima ediţie a noului sezon, invitat va fi umoristul Doru Octavian Dumitru.

Printre invitaţi se mai numără Bogdan Avram, IT-ist şi Mihai Daniel Moldoveanu, student. Ce îi face deosebiţi este faptul că în fiecare zi, în urma unui mesaj de pe o aplicaţie telefonică, ei salvează vieţi. Sunt salvatori voluntari şi de multe ori fac diferenţa între viaţă şi moarte.

Tot în ediţia de duminică, 15 septembrie, Benone Sinulescu va cânta melodii de colecţie, iar Ionuţ Dolănescu, însoţit de familia sa, Doiniţa Dolănescu şi cei trei copii care le calcă pe urme, vor dezvălui câteva dintre secretele familiei. La final, ei ne vor cânta şi, alături de Paul Surugiu, vor aduce un omagiu marelui artist Ion Dolănescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Iulia
    Wow, numai postari pozitive, chiar omagiale! S-a pus echipa pe treaba? :)))
  • Cati Cati
    Surprize frumoase, invitati de marca, momente vesele, dar si emotionante, toate fac parte dintr-un show tv care s-a bucurat de succes inca de la prima editie si este asteptat, din nou, cu bucurie. Felicitari, Fuego si echipa TVR2!
  • Florentina Florentina
    Așteptăm noul sezon cu drag!
  • Cristina P. Cristina P.
    O emisiune care-ți merge la suflet. Și acest sezon îl voi urmări cu mult drag. Succes tuturor!
  • Dana Dana
    Cea mai buna emisiune TV și cel mai iubit artist român! Aștept cu nerăbdare și multă bucurie începerea noului sezon al emisiunii DRAG DE ROMÂNIA MEA! Mult succes!

Trimite un comentariu

sus