Skip to main content

Neaţa cu Răzvan şi Bruynseels. Candidata umaniştilor, la matinalul Antenei 1. Ramona, cu telegondola

 
Neaţa cu Răzvan şi Bruynseels. Candidata umaniştilor, la matinalul Antenei 1. Ramona, cu telegondola

Candidata lui Voiculescu, la postul familiei Voiculescu (2). Ramona Bruynseels, candidata lui Dan Voiculescu la prezidenţiale, a spus poveşti şi la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Publicitate

Vineri, Ramona Ioana Bruynseels şi-a spus povestea şi în matinalul Antenei 1, Neatza cu Răzvan şi Dani, după ce, acum câteva săptămâni, a fost subiect la Observator.

Bruynseels a apărut în emisiune alături de fiicele ei, într-un interviu, pe larg, acordat din telegondola din Mamaia.

Mateiralul a durat minute bune. Minute în care reporterul a vorbit atât cu fiicele candidatei, cât şi cu ea, care a povestit cum, după mulţi ani în străinătate, alege să îşi facă concediile în România.

Ramona Ioana Bruynseels. Ce se ascunde în spatele imaginii de politician”, a titrat Antena 1 pe burtieră.

A continuă şi cu alte informaţii: „Ramona s-a născut la Cluj, are 39 de ani, este căsătorită şi are două fetiţe: Ayleen şi Arianna”

Cum a motivat Răzvan Simion prezenţa candidatei în emisiune? "La Neaţa cunoaştem oameni din tot felul de categorii sociale şi oameni care au, în general, poveşti de spus", a explicat realizatorul.

A continuat: "Am găsit o famile ce îmbină viaţa profesională cu cea privată, de familie".

Nu a fost prima apariţie a candidatei lui Dan Voiculescu la postul înfiinţat de Dan Voiculescu. Povestea ei a fost spusă pe larg şi la Observator, în urmă cu câteva săptămâni, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

La Antena 3 e subiect de ştire aproape zilnic (Astăzi, am văzut-o în prima zi de şcoală. A copiilor). Pe site-ul Antena 3, la fel.

„Ramona Bruynseels, surpriză în prima zi de şcoală” a titrat postul îndelung pe burtieră.

Prezenţa Ramonei Ioana Bruynseels la Neaţa a fost semnalată de un cititor Paginademedia.ro

GALERIE FOTO.

Citeşte şi: VIDEO. Cum e promovată Bruynseels, candidata lui Voiculescu, pe posturile lui Voiculescu. E pe locul doi, după Iohannis. La ce? Ştiri cu ea şi la sport!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • votantu votantu
  Heheee....o va ajuta sa isi isi etaleze prostia si sa vada lumea cat e de incompetenta....ca sa nu spun cuvinte urate.
 • F F
  Unde sunt antenistii aia care zic ca pro face politica? :)) Mihai, mile, nu ziceți nimic?

  Sincer, pentru ca nu urmăresc, aveam impresia ca totuși antena 1 s-a distanțat de zona politica și a lăsat antena 3 sa facă jocurile politice, dar văd ca nu e așa. Dacă așa se comporta și observatorul, nu e de mirare ca ia bataie de la Protv și uneori și de la kanal.
 • geo geo
  Cred ca CNAul ar trebui sa intervina.
  Apropo, Ramona Ioana Bruynseels chiar nu isi da seama ca expunerea asta mediatica nu o va ajuta la nimic ?
 • Jim Jim
  Oameni buni, duduia face parte din partidul infiintat de dl Felix (Voiculescu), este "normal" sa o tot vedem la Antene.....oricum are sanse spre zero. Doar sa se afle in treaba, ca de ciupit voturi nu stiu cate poate aduna :) )))
 • Unu Unu
  Presupun ca matinalii nu au facut-o de placere ci doar pt bani:) asta nu ii scuza deloc. Una e sa tot apara in emisiune diferite cântăcioase fara voce venite via fundația minune si alta e sa te *** *** in halul asta de dragul banilor. Nu e deloc ca la Reșița;) sint apucături de Bucuresti. Dezamăgitor
 • Adi Adi
  A1=spalatorie de creiere
 • Răzvan Răzvan
  Eu am semnalato!
 • Varanu' Varanu'
  Si cica Antena 1 nu face politica :-)))
  Ceilalti candidati la presedintie au aparut si ei la A1, ca sa creada lumea ca postul e impartial?
 • Adi Adi
  Până și Răzvan si Dani se compromit cu asa ceva! Stiu, o fi ordin de sus, sunt rate de plătit, unde mai primesc ei banii ăștia? Totusi, aveam niste pretentii.

Trimite un comentariu

sus