Skip to main content

Noul serial de comedie al Antenei 1, Mangaliţa, debutează la sfârşitul acestei luni

 
Noul serial de comedie al Antenei 1, Mangaliţa, debutează la sfârşitul acestei luni

Mangaliţa, noul serial de comedie al Antenei 1, debutează luna aceasta. Serialul a fost programat duminica, din 29 septembrie, de la ora 20.00.

Publicitate

Producţia îl are în centru pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat de Teodor Corban, cunoscut publicului din filme precum A fost sau n-a fost? sau Poziţia copilului şi câştigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim.

Primarul oraşului Mangaliţa, Stelian Manole, a câştigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, el trage sforile să obţină cel de-al optulea mandat consecutiv. A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile şi ştie toate şmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice şi are pe toată lumea la mână cu ceva. Viaţa locuitorilor oraşului Mangaliţa e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote şi amoroase ale anturajului extrem de colorat şi comic al domnului primar.

Filmările pentru serialul de comedie Mangaliţa s-au desfăşurat pentru aproape două luni de zile în localitatea Bolintin Vale.

Alături de actorul ieşean Teodor Corban, interpretul primarului Stelian Manole, în celelalte roluri principale joacă actorii:

  • Ticu Puşcaşu (inspectorul general Corneliu Istrate),
  • Andreea Bibiri (doctoriţa Emilia Vulpe),
  • Alina Berzunţeanu (directoarea economică Doina Rogojinaru şi sora Emiliei),
  • Angel Popescu (Marcel Rogojinaru, soţul Doinei),
  • Ilona Brezoianu (Flori, secretara primarului),
  • Nicu Banea (Gabi, nepotul primarului),
  • Alex Bogdan (Sică, poliţistul),
  • Pavel Bârsan (Tudor, juristul primăriei)
  • Ştefan Pavel (Dumitru Bozovici, tânărul idealist care vrea să-l dea jos pe primar).

Regizorul artistic este George Dogaru, iar scenariul e semnat de Radu Crahmaliuc.

Gabriel Popescu, producătorul general:

„Mangaliţa este o satiră a realităţii din administraţia locală a oraşelor mici, precum şi a societăţii din aceste oraşe.

Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcţionarilor publici, aşa că multe situaţii sunt inspirate din realitate. Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetăţean al României să nu fi dat nas în nas cel puţin cu o parte din personajele din Mangaliţa.”

Despre viaţa din Mangaliţa şi cum controlează Domnu’ Stelu viaţa orăşelului de provincie în fruntea căruia se află de 28 de ani, telespectatorii vor afla, duminică, 29 septembrie, de la ora 20:00, numai la Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nixu marin nixu marin
    Mangalita nu e o. copie dupa Las Fierbinti. La primul episod asa parea dar s-a dovedit ceva distinct de Las Fierbinti si foarte bine facut pe. domeniul pe care-l pune in valoare. Pentru voi astia, care vă plictisiti in viata voastră si aveti impresia ca lumea se imparte in psd-isti si voi cavalerii dreptatii anti. psd, va dau o veste proasta: viata inseamna mai mult de atat.
  • Mihai Mihai
    În opinia mea Mangalița este copiată după Las Fierbinți nu cred că va avea o audiență așa de mare
  • alt privitor alt privitor
    @stapane - ai maaaare dreptate. Pe aici se cearta prostii satului de la pro si de la antene. Adica mile, doru si inca vreo 2 papagali.
  • me me
    @geo
    serialul facut de kanal d nu are aceeasi tema
  • Stapanul audientelor Stapanul audientelor
    @Expertul: Si inca ceva... De ce cind iti accesez nick-name-ul, sunt redirectionat spre site-ul Pro tv-ului? Ce draq, asa scapare copilareasca??? :)))) Si @Tanti Maria la fel. Doar ca el “duce” spre fratele mai mic. Cata inghesuiala e la voi acolo...
  • Stapanul audientelor Stapanul audientelor
    @Expertul: Prietene, o dregi prost. Citeste-ti primul comentariu. Explicatiile suna strident si sunt oricum in linia primei afirmatii. Chiar si asa, sa uiti de In deriva, cu Marcel Iures, sau Umbre cu Serban Pavlu, denota ca ai acces degeaba la platformele amintite. Insa, cum gusturile nu se discuta, ramai sa juisezi pe Las Fierbinti. Ma retrag, departe de mine gandul sa deranjez minti odihnite!
  • Expertul Expertul
    @Stapanul Audientelor, Stai calm! Am abonament la Netflix inca de cand s-a lansat in Romania. Las Fierbinti este cel mai bun serial din istoria televiziunii din Romania. Sa spui despre Las Fierbinti ca este o manea denota necunoastere, sa nu spun prostie. Tu de ce crezi ca antualeta 1 si canalul cloneaza Las Fierbbinti?
  • mile mile
    expertule protevist, faci crize, aici e vorba de oras ,nici macar de satul tau
  • mile mile
    mareane , degeaba esti agitat, ce sa cumpere , tu ai cumparat scenarii
  • Stapanul audientelor Stapanul audientelor
    @Expertul: Fereasca bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, sa aiba cineva viata ta trista... Este aproape socant ca in 2019 sa spui despre orice serial romanesc, si mai ales despre maneaua Las Fierbinti ca este cel mai bun serial din istoria televiziunii!!!!!! Imi este sincer mila de tine. Sa nu ai acces la adevaratele productii de televiziune in care se investesc zeci si sute de milioane de dolari, de pe Netflix, HBO GO, HULU, Amazon, etc, si sa ajungi sa ti se para Las Fierbinti cel mai tare serial din istora televiziunii, este de-a dreptul crunt! Asa cum copiii din africa ar trebui sa aiba dreptul la apa, si tu ar trebui sa beneficiezi macar de o saptamana in care sa te bucuri de divertisment de calitate. Nici un om nu trebuie sa moara atat de sarac cu duhul. Zau asa...
  • marian marian
    Sa fiu in locul pro -ului i-as da in judecata pentru furt trebuia sa cumpere licenta si cu banii luati faceam mai multe episoade , oricum antenuta rasuflata copiaza fara sa ceara acordul cum a facut si cu fructul oprit in gate obisnuita , ar trebui sa faca cum face pro cumpara licenta si pe urma filmeaza ,
  • Expertul Expertul
    Motanienii nu mai au pic de rusine! Antualetele fiind principalul brat de propaganda al psd se pricep foarte bine doar la hotie. Aceasta copie ieftina dupa Las Fierbinti, cel mai bun serial din istoria televiziunii, va fi macelarita de filmul Pro.
  • geo geo
    Kanal D are un serial facut pe aceeasi tema, banuiesc la fel de prost, dupa cum arata promourile, "Moldovenii" se numeste, pe care il va difuza in curand.
  • Tanti Maria Tanti Maria
    O copie foarte prostă după Las Fierbinţi. Cu siguranţă va avea un singur sezon cu câteva episoade. Va lua la greu bătaie de la ProTv. Va doresc 0 audiente

Trimite un comentariu

sus