Skip to main content

Verdict. Dana Budeanu nu va mai apărea la Pro TV: „Colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat”

 
Verdict. Dana Budeanu nu va mai apărea la Pro TV: „Colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat”
Foto | Pro TV

Designerul Dana Budeanu rămâne fără rubrica din emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV. Postul TV a anunțat încetarea colaborării cu Budeanu, autoarea postării care a scandalizat opinia publică, despre asociația „Dăruiește Viața”, postare preluată și de primarul general Gabriela Firea.  

„Pro TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător”, își motivează postul de televiziune decizia pe Facebook. 

Publicitate

În respectiva postare, Budeanu a insultat efortul depus de fondatoarele asociației - Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu - care coordonează lucrările pentru primul spital de Oncologie din România, ridicat din donații. 

Pro TV continuă, pe Facebook:

„Pro TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri.”

Pro TV anunță încheierea colaborării cu Dana Budeanu pe Facebook

Postarea Danei Budeanu, preluată și de Gabriela Firea

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • In esenta, in actiunile caritabile, umanitare , TOTI cei implicati sunt voluntari (dezinteresati financiar si politic) ??? Daca nu...., despre ce vorbim?
 • ProTV-ul isi pastreaza echidistanta renuntand la "vedetele" care se exprima de capul lor fara sa consulte PR-ul Pro.
 • normal ca mergea gratis la protv doar asa putea... bine ca s a terminat. nu mi a placut nicidoata tipa, era ca o secera prea vocala, dar parca totusi s-a ingropat mult prea afund cu eroarea asta de calcul. Era sa mi fie mila, dar nu mi-e.
 • Care designer? O frustrată, autointitulată creatoare de stil și imagine. O *** ordinară cu un limbaj de gâscă!
  Poate dispare acolo de unde a apărut ... de nicăieri!
 • @geo
  Terenul este al spitalului. Spitalul apartine Primariei. Primaria este a lui Firea? Nu, ea doar o conduce! Asa ca, terenul este al comunitatii!
 • Merlin. Gandește liber se refera la viziunea fiecarui om care are o părere. Fiecare poate înțelege ceva prin cuvântul viziune. De ce este ea pe tv si nu ești tu? Ți-ai pus intrebarea asta? Ai vreo idee despre ce a realizat ea? Aruncăm vorbe în vânt. Dar bineînțeles, fiecare are o părere. Liber să o spună. De aia există social-media sau audio-vizual. Substraturile cu adevărat dubiose se află printre ONG-uri. Crede-mă.
 • Comentariile ***-***-dubioase ale individei nu se potrivesc cu decenta necesara afisarii pe tv, in social media sau in spatiul public. Nestimtirea nu are legatura cu "gandeste liber".Gandeste liber se refera la viziune. Nu este un indemn la a incuraja ciudatii. Doamna in cauza este chiar dubioasa.E pe *** sau alcool probabil. Decenta poate fi compatibila si cu statutul de vedeta...dar pe ea nu o putem numi nici macar vedeta...asa ca ii urez succes la *** de ***. Acolo i se va linisti capul, nu va mai putea critica oamenii functie de cum se imbraca. Acolo toti poarta *** ***.
 • Sunt fo'2 fani ai lui Felix care se fac că nu pricep... sau poate că doar nu au cu ce pricepe.:)))
  Dragilor, terenul nu l-a adus Firea de la tac'su de acasă, el aparține statului, la fel ca și spitalul Budimex( și asta construit de polonezi, că românii nu aveau nevoie). Pentru a putea fi construit spitalul, guvernul l-a trecut în proprietatea Primăriei ( reprezentată de Consiliul local) și apoi primăria l-a pus la dispoziția Fundației.
  Ideea este alta: de prin 2012, de pe vremea lui Pinocchio, PSD ne tot anunță cum va face el enspe spitale...și ce sa vezi, aia care fac un spital nu au treabă cu PSD. În schimb cu banii dați de primarii la catedrale se făceau 2-3 spitale!!!!
 • Ne0, te contrazici singur(ă) .
  Zici că ”Terenul apartine spitaluiui” - sper ca ai remarcat greseala - dupa care sustii ca ”deci este al statului sau Primariei”. Apoi continui cu ”al NOSTRU”. Nici tu nu esti convins(ă).
 • @1q
  Ghici ce? Terenul apartine spitaluiui, deci este al statului sau Primariei, cum vrei, adica al NOSTRU, nu al lui Firea!
 • Întâi de toate, Dana Budeanu este o persoana disgrațioasă, vulgară dar care spune lucrurilor pe nume. Voi chiar credeti in “ bunăvoința” tuturor oamenilor “curați”!! Aloo, trezirea! M-am săturat și eu de toate *** din ONG uri, care fac “fapte bune”! Și apropo, PRO TV, nu erai tu cel care gândește liber? Aa , stai, nu o mai faci de ceva timp.
 • iana @
  o faci semidoctă și tu scrii ”de fapt” legat :) ? a naibii generație pro :)) . în rest, budeanu e o individă vulgară, grețoasă, dar, ghici ce ? spitalul este făcut pe un teren gratuit dăruit de primăria cea rea.

Trimite un comentariu