Skip to main content

Verdict. Dana Budeanu nu va mai apărea la Pro TV: „Colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat”

 
Foto | Pro TV
Foto | Pro TV

Designerul Dana Budeanu rămâne fără rubrica din emisiunea Vorbeşte Lumea, de la Pro TV. Postul TV a anunţat încetarea colaborării cu Budeanu, autoarea postării care a scandalizat opinia publică, despre asociaţia „Dăruieşte Viaţa”, postare preluată şi de primarul general Gabriela Firea.

Publicitate

„Pro TV este liderul televiziunilor din România şi a susţinut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în vieţile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonaţi sau protecţia mediului înconjurător”, îşi motivează postul de televiziune decizia pe Facebook.

În respectiva postare, Budeanu a insultat efortul depus de fondatoarele asociaţiei - Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu - care coordonează lucrările pentru primul spital de Oncologie din România, ridicat din donaţii.

Pro TV continuă, pe Facebook:

„Pro TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informaţie şi ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte şi în acţiunile partenerilor noştri.”

Pro TV anunţă încheierea colaborării cu Dana Budeanu pe Facebook

Postarea Danei Budeanu, preluată şi de Gabriela Firea

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena Elena
    In esenta, in actiunile caritabile, umanitare , TOTI cei implicati sunt voluntari (dezinteresati financiar si politic) ??? Daca nu...., despre ce vorbim?
  • Alex Alex
    E prima oara cand aud de dana budeanu. Asta inseamna ca nu era atat de "mare" personalitate ;)
  • El M El M
    ProTV-ul isi pastreaza echidistanta renuntand la "vedetele" care se exprima de capul lor fara sa consulte PR-ul Pro.
  • una nu asa desteapta ca ea una nu asa desteapta ca ea
    normal ca mergea gratis la protv doar asa putea... bine ca s a terminat. nu mi a placut nicidoata tipa, era ca o secera prea vocala, dar parca totusi s-a ingropat mult prea afund cu eroarea asta de calcul. Era sa mi fie mila, dar nu mi-e.
  • Eu Eu
    Care designer? O frustrată, autointitulată creatoare de stil și imagine. O *** ordinară cu un limbaj de gâscă!
    Poate dispare acolo de unde a apărut ... de nicăieri!
  • Ne0 Ne0
    @geo
    Terenul este al spitalului. Spitalul apartine Primariei. Primaria este a lui Firea? Nu, ea doar o conduce! Asa ca, terenul este al comunitatii!
  • Allex Allex
    Merlin. Gandește liber se refera la viziunea fiecarui om care are o părere. Fiecare poate înțelege ceva prin cuvântul viziune. De ce este ea pe tv si nu ești tu? Ți-ai pus intrebarea asta? Ai vreo idee despre ce a realizat ea? Aruncăm vorbe în vânt. Dar bineînțeles, fiecare are o părere. Liber să o spună. De aia există social-media sau audio-vizual. Substraturile cu adevărat dubiose se află printre ONG-uri. Crede-mă.
  • Merlin Merlin
    Comentariile ***-***-dubioase ale individei nu se potrivesc cu decenta necesara afisarii pe tv, in social media sau in spatiul public. Nestimtirea nu are legatura cu "gandeste liber".Gandeste liber se refera la viziune. Nu este un indemn la a incuraja ciudatii. Doamna in cauza este chiar dubioasa.E pe *** sau alcool probabil. Decenta poate fi compatibila si cu statutul de vedeta...dar pe ea nu o putem numi nici macar vedeta...asa ca ii urez succes la *** de ***. Acolo i se va linisti capul, nu va mai putea critica oamenii functie de cum se imbraca. Acolo toti poarta *** ***.
  • Primărița lu'peste Primărița lu'peste
    Sunt fo'2 fani ai lui Felix care se fac că nu pricep... sau poate că doar nu au cu ce pricepe.:)))
    Dragilor, terenul nu l-a adus Firea de la tac'su de acasă, el aparține statului, la fel ca și spitalul Budimex( și asta construit de polonezi, că românii nu aveau nevoie). Pentru a putea fi construit spitalul, guvernul l-a trecut în proprietatea Primăriei ( reprezentată de Consiliul local) și apoi primăria l-a pus la dispoziția Fundației.
    Ideea este alta: de prin 2012, de pe vremea lui Pinocchio, PSD ne tot anunță cum va face el enspe spitale...și ce sa vezi, aia care fac un spital nu au treabă cu PSD. În schimb cu banii dați de primarii la catedrale se făceau 2-3 spitale!!!!
  • geo geo
    Ne0, te contrazici singur(ă) .
    Zici că ”Terenul apartine spitaluiui” - sper ca ai remarcat greseala - dupa care sustii ca ”deci este al statului sau Primariei”. Apoi continui cu ”al NOSTRU”. Nici tu nu esti convins(ă).
  • Ne0 Ne0
    @1q
    Ghici ce? Terenul apartine spitaluiui, deci este al statului sau Primariei, cum vrei, adica al NOSTRU, nu al lui Firea!
  • Allex Allex
    Întâi de toate, Dana Budeanu este o persoana disgrațioasă, vulgară dar care spune lucrurilor pe nume. Voi chiar credeti in “ bunăvoința” tuturor oamenilor “curați”!! Aloo, trezirea! M-am săturat și eu de toate *** din ONG uri, care fac “fapte bune”! Și apropo, PRO TV, nu erai tu cel care gândește liber? Aa , stai, nu o mai faci de ceva timp.
  • 1q 1q
    iana @
    o faci semidoctă și tu scrii ”de fapt” legat :) ? a naibii generație pro :)) . în rest, budeanu e o individă vulgară, grețoasă, dar, ghici ce ? spitalul este făcut pe un teren gratuit dăruit de primăria cea rea.
  • alexandra alexandra
    O să o angajeze Antena 1, mai mult ca sigur :)).
  • Radu Radu
    Cam târziu.

Trimite un comentariu

sus