Skip to main content

Patronii Realitatea TV pregătesc planul de rezervă: emisia pe Realitatea Plus

 
Patronii Realitatea TV pregătesc planul de rezervă: emisia pe Realitatea Plus

Realitea Plus, soluția de avarie. Patronii Realitatea își pregătesc terenul în caz că televiziunea de știri vă rămâne cu licența expirată (adică se va închide).

Consiliului Național al Audiovizualului va analiza în ședința publică de marți nu doar prelungirea de licență a Realitatea TV, televiziune operată de Realitatea Media. Forul a primit o altă solicitare, de data aceasta de la Geopol International, companie deținută de Cozmin Gușă, care are de mai mulți ani licența TV Realitatea Plus

Publicitate

Concret, Geopol International vrea modificarea structurii de programe a Realitatea Plus. Problema este expusă pe ordinea de zi a ședinței CNA de mâine, când se decide soarta stației. Nu se precizează în ce constă noua structură de programe Realitatea Plus și ce emisiuni urmează să conțină. Cel mai probabil se va solicita modificarea astfel încât postul Realitatea Plus să aibă aceeași grilă de programe ca Realitatea TV.  

Televiziunea Realitatea Plus a primit licență în 2013 și a început să emită abia în 2015, cu câteva zile înainte să-și piardă licența (CNA retrage licența posturilor care nu se lansează în cel mult doi ani). 

După lansarea postului, însă, CNA nu a știut mult timp pe ce rețele de cablu emite postul. Reprezentanții televiziunii i-au asigurat însă că postul emite pe câteva rețele de cablu locale. 

Totodată, „handicapul” Realitatea Plus este, spre deosebire de Realitatea TV, că nu se află în lista must carry, a posturilor care sunt preluate obligatoriu de companiile de cablu.

Chiar și așa, din informațiile Paginademedia.ro, reprezentanții Realitatea Plus au avut deja discuții cu companiile de cablu în legătură cu preluarea postului de televiziune.  

Citește și: Realitatea, articol cu „mesaj”, dacă pierd licența. Radu Herjeu: „Denunț public tentativele de presiune asupra membrilor CNA”


Citește și: Întâlnire Realitatea – CNA pentru prelungirea licenței. Marți se decide soarta postului. Situația este încă neclară

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu