Skip to main content

Patronul Cancan preia Gândul și alte patru titluri de la Mediafaxul lui Adrian Sârbu

 
Patronul Cancan preia Gândul și alte patru titluri de la Mediafaxul lui Adrian Sârbu

Radu Budeanu, fondatorul Ciao! și al Cancan, cumpără mărcile Gândul, Descoperă, CSID, Apropo TV și Go4IT, de la Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group, preluând inclusiv echipamentele și angajații, anunță Profit.ro.

Budeanu a înaintat o ofertă indicativă care a fost acceptată la finele săptămânii trecute. Banii obținuți din tranzacție trebuie virați către ING Bank, creditor al grupului. 

Publicitate

Mediafax Group este de mai mulți ani în insolvență. Anul acesta, societatea a mai vândut către Radu Budeanu titlurile Pro Sport și Pro Motor (detalii, AICI). 

Toamna trecută, firma Publione Media, controlată tot de Adrian Sârbu, a scos la vânzare marca și domeniul The One, revistă pentru femei condusă și de Andreea Esca. 
 
Ulterior, marca și domeniul The One a fost preluată de o firmă de imobiliare la prețul de 30.000 de euro, după cum a scris și Paginademedia.ro.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sper ca noul proprietar să reușească să clădească o regie media online cu titlurile obținute de la Mediafax și să atragă în acționariat o companie internațională de comerț online, sau un operator de comunicații.
  • E clar că Sărbu a fost genial doar la combinații controversate. Absolut tot ce a făcut pe barba lui a însemnat faliment. Ce a fost cu americanii, dar asumat șmecherește de el, a mers strună.

Trimite un comentariu