Skip to main content

Agenţia Sag Media, fondată de oameni cu ani buni în presă, în secţiunea Paginademedia Database

 
Agenţia Sag Media, fondată de oameni cu ani buni în presă, în secţiunea Paginademedia Database

Paginademedia Database. "Suntem o agenţie boutique, specializată pe soluţii smart, out-of-the box", spun despre compania lor foştii jurnalişti Cristian Paleologu şi Andreea Glodea Paleologu.

Publicitate

"Boutique" nu pentru că lucrăm la foc mic, ţin să puncteze cei doi. Dar de ce?

Înainte de răspuns, câteva rânduri despre ei.

Cristian Paleologu şi Andreea Glodea Paleologu au ani buni de presă în spate.

  • Cristian Paleologu a fost jurnalist peste zece ani, apoi a lucrat la companii de monitorizare. A concurat şi în noul sezon Masterchef, de la Pro TV.
  • Andreea Glodea Paleologu a fost jurnalist la Ringier şi la Adevărul Holding (a fost redactor-şef adjunct al revistei OK! şi redactor-şef Click pentru femei).

Şi acum de ce "boutique"?

„Boutique” nu pentru că lucrăm la foc mic, ci pentru că ne rezervăm libertatea de a ne alege clienţii cu care rezonăm, pentru că ne dorim ca şi noi, şi ei să urmăm direcţia ideală: să evoluăm.

VEZI prezentarea completă a agenţiei Sag Media Communications, cu serviciile oferite şi portofoliul de clienţi, în secţiunea Paginademedia Database, AICI.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus