Skip to main content

1 Decembrie pe posturile de știri? Digi 24, campanie "Sunt român. De ce rămân?". Realitatea, o zi fără politicieni

 
1 Decembrie pe posturile de știri? Digi 24, campanie "Sunt român. De ce rămân?". Realitatea, o zi fără politicieni
Foto | Libertatea

PROGRAM SPECIAL DE 1 DECEMBRIE. Ce se vede pe stațiile de știri Digi 24 și Realitatea Plus pe 1 Decembrie. Pe lângă Paradă, care va fi pe toate posturile de știri.

 • Digi 24 lansează o campanie cu ocazia Zilei Naționale, care-i are în centru pe românii care aleg să rămână în țara. Se numește „Sunt român. De ce rămân?” și prezintă motivele care-i ne țin în țară pe oameni sau îi fac pe cei plecați să rămână atașați de țara natală.
 • Realitatea Plus anunță o zi fără politicieni la televizor, dar cu muzică și interviuri cu arțiști, cântăreți sau actori. 
Publicitate

România TV și B1TV nu au anunțat niciun program special de Ziua Națională, până la ora redactării acestui material. 

Digi 24. Parada militară, campania „Sunt român. De ce rămân?” și ediții speciale. Plus Wild Carpathia

Postul din portofoliul RCS lansează campania „Sunt român. De ce rămân?”. Proiectul va prezenta povești ale românilor care au decis să rămână în țară, dar și povești ale românilor plecați peste hotare, dar încă atașați de locurile natale. 

Persoane publice precum Cristian Tudor Popescu, Gheorghe Hagi sau Marius Manole au răspuns întrebării „De ce rămân în țară?”

Parda militară se vede la Digi 24, iar la microfon vor sta jurnaliștii Alexandrei Albu și lui Cătălin Nunu, de la Arcul de Triumf. Anca Suciu, Andreea Georgescu, Cristi Popa și Vali Stan vor transmite din diverse puncte de interes ale paradei.

Măriuța Pop va transmite de la Alba Iulia, iar Iulia Stanciu de la Constanța. 

Programul zilei, de dimineața până seara:

 • 07:00 - 09:00: Ştiri (Mihaela Brazdeş şi Andrei Tomescu)
 • 09:00 - 13:00: Ediţie specială de la Arcul de Triumf (Alexandra Albu şi Cătălin Nunu)
 • 13:00 - 14:00: Ştiri (Andreea Braşovean)
 • 14:00 - 15:00: În faţa ta (Florin Negruţiu şi Claudiu Pândaru)
 • 15:00 - 16:00: Ediţie specială (Andreea Braşovean)
 • 16:00 - 18:00: Ştiri (Andreea Braşovean)
 • 18:00 - 19:30: Ediţie specială (Ioana Ţigănilă)
 • 19:30 - 20:00: Focus România (Ioana Ciurlea)
 • 20:00 - 23:00: Jurnalul de seară (Cosmin Prelipceanu)
 • 23:00 - 24:00: Film documentar – Wild Carpathia

Seria documentară Wild Carpathia, ajunsă la cel de-al cincilea episod, este considerată una dintre cele mai reușite producții internaționale despre patrimoniul cultural și frumusețile naturale ale României.

De-a lungul celor cinci episoade, echipa de filmare coordonată de jurnalistul britanic Charlie Ottley a străbătut România în lung și lat, prezentând atât locuri pitorești din țară, cât și oameni cu povești înduioșătoare. 

Realitatea Plus. Fără politicieni de 1 Decembrie, parada militară și muzică

Realitatea Plus își propune o zi fără politicieni de Ziua Națională. De asemenea, postul anunță „cea mai lungă emisiune live de la înființarea postului”, cu Ana Maria Păcuraru, Alexandra Păcuraru, Bogdan Muzgoci și George Grigoriu.

Cei patru vor avea, pe tot parcursul zilei, zeci de invitați din lumea muzicii, a teatrului, afaceri, religie și cultură.

Printre aceștia îii amintim pe Irina Loghin, Cargo, Vasile Bănescu (purtătorul de cuvând al BOR), Gheorghe Turda, Aneta Stan, Ștefania Rareș, Elena Merișoreanu, Taraful Victor Florea, Nikos Papadoupulos, Jean Gavril, Tostogan's, Elena Gheorghe sau Andrei Leonte. 

Emisia începe la 7:00 dimineața, cu Matinalul de Ziua Națională. Parada militară va fi va fi prezentată de la Arcul de Triumf de Claudiu Popa și Raluca Țicmeanu.

Realitatea Plus va avea, de la ora 13:00, o transmisiune de la Corbeanca, de la casa lui Cristian Țânțăreanu.

Citești și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu