Skip to main content

Adi Despot și Hefe au un nou „loc de joacă”. Fac Playground la Radio Guerrilla

 
Adi Despot și Hefe au un nou „loc de joacă”. Fac Playground la Radio Guerrilla
grafica: Robert Obert

Emisiuni noi vin la Radio Guerrilla. Adi Despot (Vița de vie) și Hefe (Coma) vor face emisiunea Playground la Radio Guerrilla, din 16 ianuarie 2020.

Publicitate

Totodată, Hefe, care a colaborat cu Radio Guerrilla și înainte ca postul să se închidă, va avea emisiunea Domestika, în fiecare duminică, începând din 24 noiembrie

„Adi Despot (Vița de Vie) și Hefe (Coma), doi grei ai rock-ului românesc, vin la Radio Guerrilla și nu o fac cu mâna goală, două noi emisiuni completând în mod fericit cea mai diversă și consistentă oferta de programe de calitate din FM-ul românesc, adică noi, Radio Guerrilla, da :).

Ne bucurăm foarte mult să-i avem în mijlocul nostru, Radio Guerrilla fiind locul unde rock-ul, îndeosebi rock-ul romanesc, a fost și este cu adevărat prețuit, respectat și, cel mai important, difuzat”, anunță echipa radio Guerrilla. 

Despre noile emisiuni de la Radio Guerrilla:

  • PLAYGROUND cu Despot si Hefe, 20:00-21:00, în fiecare joi (prima ediție, joi, 16 ianuarie 2020). Cei doi au mai făcut emisiunea Playground la Rock FM până în primăvara acestui an. 
  • DOMESTIKA cu Hefe, 21:00-22:00, în fiecare duminică (prima ediție, duminica, 24 noiembrie 2019), o emisiune de muzici rock alternativ, underground, dar si alte stiluri conexe precum metal, hip-hop, electro, post punk, psychobilly sau ska.
     

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @flamanzii: Despot a fost relevant acum vreo 20 de ani cu „Fenomental”, de atunci nu a mai făcut nimic ce să merite apelativul de greu, nici trecerea pe la Vocea României nu i-a revigorat cariera de eternă speranță începută la TVR; despre VJ-ul Hefe, la care în paranteză i s-a trecut o trupă la care freacă discul nu am ce să spun, neavând în baza a ce să-mi formez o părere. Oricum, dacă ăștia-s grei, cum sunt cei de la categoriile inferioare?
  • @Mark
    LOL, sunt genul de flamanzi care ameninta ca pleaca din tara de fiecare data cand nu le convine ceva, dar nu pleaca, pentru ca stiu ei prea bine ca in strainatate te omoara taxele, impozitele, asigurarile si preturile. Intrebati-l pe Lucian Viziru. L.Viziru a recunoscut ca moare de foame cu 2 copii in Germania si bantuia pe la Ferma intr-un timp.

Trimite un comentariu