Skip to main content

Adi Despot şi Hefe au un nou „loc de joacă”. Fac Playground la Radio Guerrilla

 
grafica: Robert Obert
grafica: Robert Obert

Emisiuni noi vin la Radio Guerrilla. Adi Despot (Viţa de vie) şi Hefe (Coma) vor face emisiunea Playground la Radio Guerrilla, din 16 ianuarie 2020.

Publicitate

Totodată, Hefe, care a colaborat cu Radio Guerrilla şi înainte ca postul să se închidă, va avea emisiunea Domestika, în fiecare duminică, începând din 24 noiembrie.

„Adi Despot (Viţa de Vie) şi Hefe (Coma), doi grei ai rock-ului românesc, vin la Radio Guerrilla şi nu o fac cu mâna goală, două noi emisiuni completând în mod fericit cea mai diversă şi consistentă oferta de programe de calitate din FM-ul românesc, adică noi, Radio Guerrilla, da :).

Ne bucurăm foarte mult să-i avem în mijlocul nostru, Radio Guerrilla fiind locul unde rock-ul, îndeosebi rock-ul romanesc, a fost şi este cu adevărat preţuit, respectat şi, cel mai important, difuzat”, anunţă echipa radio Guerrilla.

Despre noile emisiuni de la Radio Guerrilla:

  • PLAYGROUND cu Despot si Hefe, 20:00-21:00, în fiecare joi (prima ediţie, joi, 16 ianuarie 2020). Cei doi au mai făcut emisiunea Playground la Rock FM până în primăvara acestui an.
  • DOMESTIKA cu Hefe, 21:00-22:00, în fiecare duminică (prima ediţie, duminica, 24 noiembrie 2019), o emisiune de muzici rock alternativ, underground, dar si alte stiluri conexe precum metal, hip-hop, electro, post punk, psychobilly sau ska.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mark mark
    @flamanzii: Despot a fost relevant acum vreo 20 de ani cu „Fenomental”, de atunci nu a mai făcut nimic ce să merite apelativul de greu, nici trecerea pe la Vocea României nu i-a revigorat cariera de eternă speranță începută la TVR; despre VJ-ul Hefe, la care în paranteză i s-a trecut o trupă la care freacă discul nu am ce să spun, neavând în baza a ce să-mi formez o părere. Oricum, dacă ăștia-s grei, cum sunt cei de la categoriile inferioare?
  • Flamanzii de Jos Flamanzii de Jos
    @Mark
    LOL, sunt genul de flamanzi care ameninta ca pleaca din tara de fiecare data cand nu le convine ceva, dar nu pleaca, pentru ca stiu ei prea bine ca in strainatate te omoara taxele, impozitele, asigurarile si preturile. Intrebati-l pe Lucian Viziru. L.Viziru a recunoscut ca moare de foame cu 2 copii in Germania si bantuia pe la Ferma intr-un timp.
  • mark mark
    s-a îngrășat vreunul din ei, sau de ce sunt considerați „grei ai rock-ului românesc”?

Trimite un comentariu

sus