Skip to main content

FOTO. MINI-SERIE. Cum crești legume la bloc? Răspunsul într-o mini-serie amuzantă despre un fermier și o mini-grădină în apartament

 
FOTO. MINI-SERIE. Cum crești legume la bloc? Răspunsul într-o mini-serie amuzantă despre un fermier și o mini-grădină în apartament

FOTO. Brandul de legume congelate Edenia lansează o mini-serie comică despre un „fermier urban”, care-și crește legumele... la bloc. Producția „Eduard - Fermier Urban” va fi disponibilă de luni, 18 noimebrie, pe site-ul fermierurban.ro, dar și pe site-ul și youtube-ul Edenia. 

În total sunt cinci episoade, cu o durată de cinci minute fiecare, care vor apărea în fiecare zi de luni, pe parcursul a cinci săptămâni. 

Publicitate

Ideea și scenariul au aparținut creativilor de la agenția Saatchi & Saatchi + The Geeks. Regizorul producției, realizată în parteneriat cu Saga Film, a fost Alex Coteț. 

Povestea pe scurt. Personajul principal, Eduard, vrea să mănânce legume proaspete așa că hotărăște să le crească singur, cum poate. Își umple aparatamentul de spanac, roșii, mazăre, ciuperci sau fasole. Trece printr-o serie de întâmplări și încurcături, care la final îl învață un singur lucru, acela că e dificil să-și crească legumele la bloc.

Scopul celor cinci materiale este de a explica beneficiile date de congelarea legumelor imediat după recoltare, au spus reprezentanții Edenia. 

Brandul apare chiar în „morala clipurilor”, de la final. Eduard descoperă că există și alte metode prin care poate manca legume proaspete, mai exact cele congelate de la Edenia. 

„Este o campanie cu o componentă educativă, care își propune să demonteze prin divertisment percepțiile greșite si barierele de consum privind legumele congelate”, menționează aceeași sursă pentru Paginademedia.ro. 

GALERIE FOTO. Imagini de la filmările mini-seriei „Eduard - Fermier Urban”

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu