Skip to main content

DATABASE. Manpres, firmă de distribuție de presă, a lansat catalogul cu oferte pentru anul viitor. Financial Times, The Economist sau Ziarul Financiar, cele mai vândute ziare

 
DATABASE. Manpres, firmă de distribuție de presă, a lansat catalogul cu oferte pentru anul viitor. Financial Times, The Economist sau Ziarul Financiar, cele mai vândute ziare

DATABASE. Manpres, companie care se ocupă cu cu distribuția de presă, și-a lansat catalogul tipărit pentru anul 2020. Conține oferte și prețuri pentru abonamentele de anul viitor, la ziare și reviste românești și internaționale.  

Catalogul se tipareste de două ori pe an, în luna iunie si în noiembrie. Acesta poate fi solicitat gratuit la adresa [email protected]

Câteva detalii despre Manpres, prezentate în catalogul pentru anul 2020:

Publicitate

Cea mai vândută publicație din România, prin Manpres, este Ziarul Financiar, urmat de Business Magazin, Adevărul, Jurnalul National, România Liberă, Monitorul Oficial, Tribuna Economică, Biz, Capital sau Business Review.

Cele mai vândute publicații prin Manpres sunt cele economice internaționale. Vorbim despre nume din Marea Britanie, ca Financial Times și The Economist. De asemea, se vinde bine și publicația The New York Times. 

Manpres pune la dispoziție o gamă de peste 200.000 de ziare, reviste științifice, românești și străine din Franța, Anglia, Germania, Italia, SUA, China, Japonia, Rusia, Slovacia, Ucraina, Letonia sau Estonia. 

Compania aduce și un serviciu nou în România: Deține licența exclusivă de a tipări și distribui, în țara noastră, peste 7.000 de ziare cotidiene din 95 de țări și în 52 de limbi. 

Publicațiile se livrează în format A3 pe hârtie de imprimantă, printată alb-negru față/verso. Publicațiile sunt replici digitale exacte ale formatelor tipărite, identice din punct de vedere editorial și grafic.

Imaginea este exact cea a publicației originale, așa cum apare ea în format tipărit. 

Mihai Manea, director general Manpres, despre catalogul pe anul viitor:

„Este un element foarte important pentru identitatea si brandul MANPRES, al modului de relationare dintre MANPRRES si abonatii sai. Am ajuns la al paisprezecelea an consecutiv sa tiparim acest catalog, el devenind astfel cel mai important element de relationare cu abonatii nostri.

In catalog gasiti preturile de abonament la peste 1.300 de ziare si reviste romanesti si internationale din domeniile achizitii publice, fiscalitate, economic, financiar, contabil, business juridic, legislativ, resurse umane, medical, auto sau IT”. 

Avantajele abonamentelor prin Manpres Distribution

  • Prețul unui abonament este mai mic cu 40% față de prețul unei publicații la chioșc.
  • Publicațiile sunt primite la orele indicate de clienți, ele fiind livrate de fiecare dată într-un pachet cu un ambalaj protector sigilat, însoțite de avize de expediție, personalizate cu numele și adresa clientului. 
  • Modificări în structura comencilor făcute de cliență pe durata derulării acestora. 
  • Livrările pot fi făcute inclusiv pe timpul nopții , de la miezul nopții. 

Modalități de abonare

Clienții de pot abona pe site-ul manpres.ro, pe mail - [email protected], la sediul firmei - Piața Presei Libere (nr. 1, Parter, Corp C, Cam. 14, Sector 1, București) sau la telefon - 0732 409 638

Cum livrează Manpres

Livrările se fac printr-un sistem de curierat propriu, prin echipajele de monitorizare și prin agenții de abonamente. Manpres face ca abonatul să aibă publicațiile favorite la micul dejun, între orele 6:00-9:00 dimineața.  

Una dintre ofertele de abonament pentru anul 2020

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu