Skip to main content

DEMISIE. Decanul Facultăţii de Jurnalism a demisionat: „Mă dau deoparte din sarcinile administrative şi las locul altor colegi”

 
DEMISIE. Decanul Facultăţii de Jurnalism a demisionat: „Mă dau deoparte din sarcinile administrative şi las locul altor colegi”

DEMISIE. „Cred că sistemul nu este încă pregătit pentru oameni care vor să facă şi nu să fie sau să aibă”, a spus Anamaria Nicola într-o postare pe Facebook, în care şi-a anunţat demisia din funcţia de decan al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Publicitate

Fosta jurnalistă a plecat de la vârful instuţiei la aproximativ un an de la numire.

„Am făcut eforturi imense personale şi profesionale în ultimul an”, a notat în aceeaşi postare.

Nicola nu va renunţa, însă, la rolul de lector la FJSC.

„Pentru toţi minunaţii mei studenţi, vă asigur că plec doar din birou, nu de lângă voi. Voi fi tot aici pentru a construi împreună, pentru a rezolva probleme şi pentru a fi creativi, buni, îndrăzneţi”, a mai subliniat Anamaria Nicola.

Anamaria Nicola a intrat în 2002 în televiziune, la Prima TV, potrivit contului său de LinkdIn. A lucrat în redacţia Gazetei Sporturilor, la Prima TV, TVR sau Realitatea TV. În 2009 a devenit colaborator şi apoi profesor la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Anamaria Nicola, pe Facebook:

„Dacă tot v-am anunţat oficial când a fost începutul, vă anunţ oficial şi când e momentul de final. Astăzi mi-am depus demisia din funcţia de decan al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Am făcut eforturi imense personale şi profesionale în ultimul an.

Cred că sistemul nu este încă pregătit pentru oameni care vor să facă şi nu să fie sau să aibă. Aşa că mă dau deoparte din sarcinile administrative şi las locul altor colegi. Asta nu înseamnă că renunţ la a fi profesor sau că rup brusc legăturile cu industria.

Pentru toţi prietenii mei din profesie, vă asigur că voi continua să vă bat la cap cu toate proiectele mele entuziaste. Le voi face, ca şi până acum, pe ”persoană fizică”, pentru aceeaşi instituţie.

Pentru toţi minunaţii mei studenţi, vă asigur că plec doar din birou, nu de lângă voi. Voi fi tot aici pentru a construi împreună, pentru a rezolva probleme şi pentru a fi creativi, buni, îndrăzneţi. Vă mulţumesc pentru ultimul an în care aţi fost principalul meu motiv de a rezista.

A fost o experienţă extraordinară, din care plec cu capul sus, ştiind că am făcut mult mai multe decât credeau unii că se poate şi că am fost aşa cum mă ştiţi, corectă, decentă, dedicată. Nu e o renunţare, e o redistribuire a resurselor mele.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Grigore Grigore
    Geo, aproape oricine are talent daca are cine sa l invete. Talent inseamna cale corecta si multa munca. Si daca n au talent, de ce sunt admisi, oare de ce scoatem *** pe banda rulanta? ca sa aiba ei posturi si salarii mari. Studentii de acolo nu stiu nici macar engleza sau chestii elementare.
  • geo geo
    Ce vina are profesorul daca elevul nu are niciun talent pentru meseria aleasa?
  • ionel filip ionel filip
    Nebunie, isterie. nu iesim si-n strada? Toti studentii care i-au trecut prin maini n-au rezistat mai mult de o luna intr-o redactie. oare de ce? ca n-au invatat nimic.
  • Oana Oana
    Sau mai bine zicea ca e psd ista si ca d aia pleaca. Poate e nevoie de oameni competenti...

Trimite un comentariu

sus