Skip to main content

DEMISIE. Decanul Facultății de Jurnalism a demisionat: „Mă dau deoparte din sarcinile administrative și las locul altor colegi”

 
DEMISIE. Decanul Facultății de Jurnalism a demisionat: „Mă dau deoparte din sarcinile administrative și las locul altor colegi”

DEMISIE. „Cred că sistemul nu este încă pregătit pentru oameni care vor să facă și nu să fie sau să aibă”, a spus Anamaria Nicola într-o postare pe Facebook, în care și-a anunțat demisia din funcția de decan al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Publicitate

Fosta jurnalistă a plecat de la vârful instuției la aproximativ un an de la numire. 

„Am făcut eforturi imense personale și profesionale în ultimul an”, a notat în aceeași postare. 

Nicola nu va renunța, însă, la rolul de lector la FJSC. 

„Pentru toți minunații mei studenți, vă asigur că plec doar din birou, nu de lângă voi. Voi fi tot aici pentru a construi împreună, pentru a rezolva probleme și pentru a fi creativi, buni, îndrăzneți”, a mai subliniat Anamaria Nicola. 

Anamaria Nicola a intrat în 2002 în televiziune, la Prima TV, potrivit contului său de LinkdIn. A lucrat în redacția Gazetei Sporturilor, la Prima TV, TVR sau Realitatea TV. În 2009 a devenit colaborator și apoi profesor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. 

Anamaria Nicola, pe Facebook:

„Dacă tot v-am anunțat oficial când a fost începutul, vă anunț oficial și când e momentul de final. Astăzi mi-am depus demisia din funcția de decan al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Am făcut eforturi imense personale și profesionale în ultimul an.

Cred că sistemul nu este încă pregătit pentru oameni care vor să facă și nu să fie sau să aibă. Așa că mă dau deoparte din sarcinile administrative și las locul altor colegi. Asta nu înseamnă că renunț la a fi profesor sau că rup brusc legăturile cu industria.

Pentru toți prietenii mei din profesie, vă asigur că voi continua să vă bat la cap cu toate proiectele mele entuziaste. Le voi face, ca și până acum, pe ”persoană fizică”, pentru aceeași instituție.

Pentru toți minunații mei studenți, vă asigur că plec doar din birou, nu de lângă voi. Voi fi tot aici pentru a construi împreună, pentru a rezolva probleme și pentru a fi creativi, buni, îndrăzneți. Vă mulțumesc pentru ultimul an în care ați fost principalul meu motiv de a rezista.

A fost o experiență extraordinară, din care plec cu capul sus, știind că am făcut mult mai multe decât credeau unii că se poate și că am fost așa cum mă știți, corectă, decentă, dedicată. Nu e o renunțare, e o redistribuire a resurselor mele.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Geo, aproape oricine are talent daca are cine sa l invete. Talent inseamna cale corecta si multa munca. Si daca n au talent, de ce sunt admisi, oare de ce scoatem *** pe banda rulanta? ca sa aiba ei posturi si salarii mari. Studentii de acolo nu stiu nici macar engleza sau chestii elementare.
  • Nebunie, isterie. nu iesim si-n strada? Toti studentii care i-au trecut prin maini n-au rezistat mai mult de o luna intr-o redactie. oare de ce? ca n-au invatat nimic.

Trimite un comentariu