Skip to main content

LIVE. Lansare de carte în direct la Interviurile Paginademedia. Publicitarul Florin Dumitrescu și "Publi-Cetatea"

 
LIVE. Lansare de carte în direct la Interviurile Paginademedia. Publicitarul Florin Dumitrescu și "Publi-Cetatea"

Lansare de carte inedită, la Interviurile Paginademedia. Publicitarul Florin Dumitrescu vine la Interviurile Paginademedia.ro pentru a-și lansa ultimul volum: Publi-Cetatea. Branduri de Poveste.

Publicitate

O discuție despre publicitatea de acum, despre cum s-a schimbat felul de a face reclame în ultimii 20 de ani, dar și despre campaniile la care a lucrat.

Și, evident, despre volumul pe care îl lansează în premieră la Interviurile Paginademedia și, o zi după, la Târgul de Carte Gaudeamus.

Florin Dumitrescu va fi în direct din Studioul Paginademedia.ro miercuri, 20 noiembrie, de la ora 14.00.

Aveți întrebări?

După Retorica sloganului, manual de copywriting în limba română, Florin Dumitrescu lansează Publi-Cetatea. Branduri de poveste, o carte dedicată unui public mai larg, alcătuită dintr-o serie de articole și eseuri care urmăresc rolul jucat de publicitate în viața socială (în „Cetate”) în decursul ultimilor treizeci de ani.

Înainte de a deveni doctor în socio-antropologie, Florin a lucrat peste douăzeci de ani în advertising, branding și marketing de media.

A lucrat pentru branduri precum Connex sau Untdelemn de la bunica. A făcut copywriting pentru produse media.

În paralel, însă, a fost unul dintre primii jurnaliști specializați în media și publicitate de la noi. Vreme de câțiva ani, a fost colegul de redacție al lui Petrișor Obae, la publicația AdMaker (ulterior Advertising Maker).

Această dublă ipostază de insider și observator extern i-a permis lui Florin să cunoască piața de publicitate, comunitatea de marketing și advertising de la noi, și să facă observații pline de miez.

O selecție updatată a acestora se regăsește în Publi-Cetatea, noua apariție a editurii Integral, care marchează, cu această ocazie, o inovație la nivelul lecturii și receptării informației: cartea-hipertext! Cum adică?

Despre aceasta și despre multe altele - vom afla miercuri de la ora 14:00, când îl avem invitat pe Florin Dumitrescu la Interviurile Paginademedia!

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu