Skip to main content

Campanie inedită Netflix, pentru Irishman: ziare Adevărul cu știrile epocii, date la metrou de "irlandezi"

 
Campanie inedită Netflix, pentru Irishman: ziare Adevărul cu știrile epocii, date la metrou de "irlandezi"

INEDIT. Proiect special Netflix - Adevărul, la premiera filmului The Irishman, cu nume grele - Robert De Niro, Al Pacino si Joe Pesci - în distribuție. 

Publicitate

Câțiva "irlandezi" au distribuit ziare Adevărul cu deschiderea "Unde este Hoffa", în stațiile de metrou Aurel Vlaicu și Pipera.

Era vorba de un ziar Adevărul cu un tiraj special și cu subiecte legate de Jimmy Hoffa (subiectul filmului) și de anii '70, atunci când are loc crima care stă la baza peliculei. 

Netflix a lucrat pentru proiect cu agențiile Jazz Communication (creație), MSL-The Practice (PR) si Wavemaker (Media). 

The Irishman - De Niro, Al Pacino și Joe Pesci, în filmul Netflix

Regizat de Martin Scorsese și inspirat de cartea „I Heard You Paint Houses”, filmul spune povestea unuia dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană: dispariția legendarului șef de sindicat Jimmy Hoffa. 

Filmul este o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial spusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.

GALERIE FOTO 1. Netflix și proiectul special cu Adevărul

Proiect special și pe online

The Irishman s-a promovat și pe online. GSP.ro și Adevărul.ro au branduit întregul conținut de pe site. Adevărul și-a schimbat și culoarea de fundal - sepia - ca să dea senzația "de epocă".

GALERIE FOTO 2. Campania pe online

VIDEO. The Irishman - Trailer oficial

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu