Skip to main content

Nume nou la conducerea ProSport. Un fost Fanatik este noul director editorial

 
Nume nou la conducerea ProSport. Un fost Fanatik este noul director editorial

Nume nou la conducerea publicaţiei ProSport, după plecarea în masă a fostei echipe. Andrei Trifan este, de la începutul acesti luni, directorul editorial al publicaţiei.

Publicitate

Trifan se ocupă, de altfel, de formarea noii echipe editoriale a site-ului de sport, el lansând pe grupurile de Facebook anunţuri de angajare.

Din informaţiile Paginademedia.ro, ProSport este în discuţii cu mia multe nume importante din presa online şi că noua echipă a site-ului va avea în jur de 15 oameni.

Andrei Trifan (foto dreapta) este absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi are mai bine de 14 ani de experienţă în presă.

A început în 2005, la site-ul Fanatik.ro.

În 2008, a devenit editor secţia sport, la Cancan. În 2012 a fost producător de segment al emisiunii Cancan TV, iar din 2013 a devenit editor-şef al site-ului Fanatik.ro.

CONTEXT. Amintim că aproape întreaga echipă ProSport a demisionat în bloc, la începutul acesti luni, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră AICI.

Este vorba de conducerea editorială a site-ului - Andru Nenciu (redactor-şef) şi Matei Udrea (redactor-şef adjunct) şi de încă trei dintre jurnaliştii redacţiei: Octavian Vasilescu, Dan Mirea şi Andrei Pal. Ulterior, alţi doi jurnalişti au părăsit redacţia.

Plecarea fostei echipe ProSport vine la doar câteva luni de la vânzarea titlului către Radu Budeanu, proprietarul Cancan. În primăvara acestui an, Adrian Sârbu a vândut titlul, rămas doar pe online (în 2013, ProSport şi-a închis ediţia zilnică tipărită şi a funcţionat încă trei ani, pe hârtie, ca supliment săptămânal al Ziarului Financiar).

Citeşte şi:

Demisie în bloc la ProSport.ro: 5 din 8 oameni au plecat, inclusiv şefii site-ului

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George nistor George nistor
    Pentru maestru Andrei trifan:,mare gazetar,spune Domne adevarul ca tie ciuda ca a promovat pe merit in liga2,mititelu,care si-a bagat banii in infectia numita frf!as dori sa the bag in *** ***,dar ma abtin,***!!!
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    Atata timp cat au fost lasati pe drumuri Matei Udrea si Scutariu, noi, rapidistii, avem petrecere. Restul nu mai conteaza.
  • Magiunespagar Magiunespagar
    Și Veorica a ajuns prim-ministru so orice e posibil.
  • D D
    @adi - mai date-n *** turcesc!
  • Adi Adi
    După ce că nu citeam Fanatik, chiar uitasem că există Prosport. Singura metodă de a curăța online-ul de mizerii, titluri care nu au nicio legătură cu subiectul si multe altele, este să nu mai citim asemenea site-uri. Unul cate unul, out, ignore. Doar asa merge.

Trimite un comentariu

sus