Skip to main content

Radu Banciu revine în presa sportivă. Va avea o emisiune de opt ore, când pe TV, când pe net

 
Radu Banciu revine în presa sportivă. Va avea o emisiune de opt ore, când pe TV, când pe net

Radu Banciu va modera, din nou, un talk show sportiv. Realizatorul TV va avea o emisiune pe zona de sport la postul Look Plus, anunță reprezentanții televiziunii.

Se numește Fotbal All Inclusive și va debuta mâine, de la ora 15:30. 

Publicitate

Noul proiect vine pe lângă emisiunea „Lumea lui Banciu”, de la postul de știri B1 TV.

Ce aduce nou emisiunea: Va rula alternativ pe TV și pe internet

Formatul propune opt ore de emisie continuă, de la 15:30 la 23:30. Când vor fi meciuri la televizor, Banciu și inviații lui se vor vedea pe net - pe platforma lookplus.ro. 

„E vorba de 8 ore de direct, continuu. Când pe TV începe un meci și dăm legătura la stadion, noi vom continua să vorbim online, deci emisiunea curge fără oprire pe site-ul LookSport.ro, iar pe TV intrăm între meciuri

Vom fi live de la 15:30 la 23:30, iar emisiunea va cuprinde o «duminică sportivă», așa cum făceau italienii pe vremuri”, a spus realizatorul. 

Radu Banciu și invitații săi vor comenta cele mai tari faze ale meciurilor de fotbal din ziua respectivă. Moderatorul nu exclude nici invitații din zona politică:

„Vor veni din lumea sportului și nu numai. Vor fi invitați de peste tot. Poate și din politică, cu siguranță și din lumea artistică. Din toată sfera spațiului public”, a mai menționat Banciu. 

De asemenea, talk show-ul nu se va rezuma doar la fotbal. Vor exista și comentarii legate de alte competiții, precum Handbal, Formula 1 sau Tenis. 

La ce publicații a mai lucrat Banciu

Reaizatorul a mai colaborat cu publicații ca Sport Total FM, Pro FM, Sport.ro (actualul Pro X), Eurosport, Prosport sau Gazeta Sporturilor. 

Jurnalistul a realizat timp de zece ani emisiunea de sport Unşpe Metri la postul de radio Sport Total FM. În noiembrie 2016 a încheiat colaborarea cu stația radio, după un protest contra întârzierilor salariale. 

Look Plus, două achiziții într-o săptămână: Pătraru și Banciu

Radu Banciu este a doua achiziție a postului Look Plus, în ultima săptămâna. Și realizatorul Starea Nației, Dragoș Pătraru, va avea o emisiune la postul de sport.  Proiectul lui Pătraru - Protestul etapei - a început ieri, 1 noiembrie, după cum Paginademedia.ro a anunțat la începutul acestei săptămâni, AICI

Citește și: Dragoș Pătraru va prezenta o emisiune sportivă. La ce televiziune va fi și când începe?

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • L-a urmarit cineva pe Raducu cel faimos in week-endul ce a trecut ?
  Asta pentru ca de audientele minuscule nu avem ce discuta.
 • Omul acesta este doar un troll. Nu este controversat, nu crede in ce spune, este definitia troll-ului.
  Este ca Jim Jefferies de la Comedy Central, care a declarat ca ar spune orice pentru bani.
 • @Adi si geo - Luati-va lopatica si galetusa si mergeti la groapa cu nisip sa va jucati cu cei de varsta voastra. Si luati-l si pe vali chiar daca e cu un an mai mare decat voi.
 • Singurul jurnalist care este original la orice ora, muncitor si curajos. Un talent extrem de rar in industria media. Succes!
 • Super transfer facut de Look! Mai sunt disponibili Horia Ivanovici si Ilie Dobre! Nu trebuie ratati ! Ce blestem pe capul abonaților de la UPC!
 • Măi adi, inca mai timp să-ți adâncești șanțurile circumvoluțiunilor..,nu te grăbi să critici un om la al cărui genunchi, nici în visele tale n-o să ajungi, din păcate (pentru tine)
 • Vă dați seama ce minți ,,luminate,, sunt la Look ? Cine or fi oare cei care au putut să se gândească sa-l aducă pe acest individ? Nu întâmplător transmisiunile si comentariile sunt praf si pulbere. Atât cât am rezistat eu să văd. Look arată că o televiziune din anii 90.

Trimite un comentariu