Skip to main content

Telekom, campanie pentru noi clienți pe TV: un an de HBO gratuit. În ce condiții

 
Telekom, campanie pentru noi clienți pe TV: un an de HBO gratuit. În ce condiții

Operatorul de servicii de telecomunicații Telekom încearcă să atragă noi clienți pe serviciile de televiziune, printr-o nouă campanie de iarnă.

Publicitate

Oferta este disponibilă pentru noii abonați.  Aceștia vor primit HBO și HBO GO gratuit timp de un an, anunță Telekom într-o ofertă pentru atragerea de noi clienți. Totodată, vor avea abonamentul 50% reducere, timp de șase luni. 

De ce această ofertă? Explicația vine de la reprezentanții Telekom: un studiu realizat de companie între clienții săi arată că 84% dintre aceștia preferă ca de sărbătorile de iarnă să „să se cuibărească la căldură, în fața televizorului, la un film bun”. 

Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania:

„Întrucât sezonul cadourilor este aproape, ne-am pregătit minuțios și suntem 100% gata să oferim românilor ceea ce își doresc pentru acest Crăciun. De la smartphone-uri la 0 Euro, la prețuri reduse pentru servicii fixe și conținut TV gratuit, avem o ofertă pentru fiecare român, precum și oferte perfecte pentru întreaga familie. În această perioadă a sărbătorilor de iarnă, Telekom îi ajută pe clienți să ofere cele mai dorite cadouri.“

Ofertele din campania de iarnă sunt disponibile în perioada 15 noiembrie - 31 decembrie 2019, anunță reprezentanții companiei Telekom.

Telekom are, potrivit celor mai recente date financiare, 1,35 milioane de abonați pe zona de TV. 

Promoția de iarnă a Telekom, într-o nouă campanie TV, realizată de Leo Burnett

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu