Skip to main content

Afaceristul Mohammad Murad, vedetă în emisiunea Imperiul leilor la Pro TV

 
Afaceristul Mohammad Murad, vedetă în emisiunea Imperiul leilor la Pro TV
Sursa foto: Pro TV

Emisiunea Imperiul leilor, un „talent show” cu antreprenori, anunță lista completă a celor cinci jurați (care vor fi și investitori în afacerile pe care le aleg).

Afaceristul Mohammad Murad, proprietarul lanțului de hoteluri Phoenicia, va avea rol de investitor în emisiunea pe care Pro TV o pregătește pentru anul viitor, anunță postul de televiziune.

Publicitate

Ceilalți investitori ai show-ului de pe Pro TV sunt Dragoș Petrescu (acționar City Grill), Daniela Marișcu (CEO și acționar al unei companii care construiește piscine), Cristian Onețiu (om de afaceri cu business-uri în valoare de peste 100 de milioane de euro), Monica Cadogan (fondatoarea Vivre). 

Mohammad Murad, proprietarul Phoenicia, a ajuns în România în 1982 pentru a studia medicina și a ajuns să creeze Phoenicia Hotels, grup hotelier cu 15 hoteluri și cu un business în valoare de 90 de milioane de euro.

Mohammad Murad:

„Țin întotdeauna cont de valorile morale și cele materiale. Le păstrez și respect pe fiecare în parte, le folosesc în proporție corectă și țin întotdeauna la latura umană a celor din jurul meu. Eu am ajuns om de afaceri fără să-mi dau seama, dar am ținut pasul. Mă consider ca un pictor, îmi place să pictez afacerile așa încât să fie pe placul tuturor, iar asta e ceea ce aștept și de la concurenți.”

Dragoș Petrescu, acționar City Grill:

„Am ajuns antreprenorul de astăzi cu multă muncă și, mai ales, curaj în business și în luarea deciziilor. Până să investesc timp și energie în compania pe care o am acum, am încercat și am avut curaj să mă implic în multe domenii: de la tarabe în piețe, în care expuneam peste 200 de produse, și până la conducerea unui restaurant american de tip fast food în programul de franciză. Sunt un om al oamenilor și investesc timp și încredere în ei.”

Imperiul leilor este un format internațional care a mai fost realizat în România de TVR, sub denumirea de Arena Leilor.

Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să devină investitori.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cu Murad asta chiar și-au dat cu firma'n cap!
    Intrați pe site-urile cu opinii despre angajatori și vedeți cata evaziune baga Ahmed, Mohammed și Hassan Murad! Câte firme au băgat în insolvență și câte zeci de tepe au dat puteți afla de la foști angajați sau colaboratori.
  • Dl Murad a fost si in emisiunea Sef sub acoperire... Parca facea parte si din actionariatul televiziunilor Realitatea la un moment dat (The Money Channel,...)

Trimite un comentariu