Skip to main content

iUmor și Te cunosc de undeva își dispută finalele în acest weekend. Emisiunile Antenei 1 se bat în audiențe cu Vocea României și Singur Acasă 2

 
iUmor și Te cunosc de undeva își dispută finalele în acest weekend. Emisiunile Antenei 1 se bat în audiențe cu Vocea României și Singur Acasă 2

FINAL DE SEZON. Două show-uri de la Antena 1 ajung la final de sezon în acest weekend. Este vorba despre iUmor și Te cunosc de undeva, care își dispută finalele în această seară, respectiv mâine seară.

iUmor încheie sezonul șapte în această seară, de la ora 20:00, cu 12 concurenți care se bat pe un premiu de 20.000 de euro. 

Publicitate

Finala emisiunii de comedie este pusă la bătaie cu cel de-al doilea live de la Vocea României.  

Delia, Cheloo și Bendeac vor juriza numere de stand-up, magie, trap, rap sau mimă de la concurenți precum: Mukinka, Dan Țuțu, Silviu Gherman, Mario Lopez, George Țintă, Alex Șerban, Trupa HA-RAP, Adrian și Andrei, Eduard și Bianca, Cristian DeNis, Bogdan Călin și Patrik Cottet.

Mecanismul finalei rămâne același: Concurenții au nevoie de trei like-uri de la jurați pentru a ajunge la votul publicului. 

Vinerea viitoare, când are loc finala Vocea României la Pro TV, Antena 1 va programa un film din 2005 - Bona de la forțele speciale - pe tronsonul iUmor. 

Te cunosc de undeva, finalul sezonului 14 la bătaie cu Home Alone 2

Te cunosc de undeva, emisiune prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, încheie sezonul cu numărul 14 sâmbătă seara, de la ora 20:00.

Finala show-ului muzical se va duela pentru audiență cu Home Alone 2, de pe Pro TV. 

Cei patru finaliști, care se bat pentru premiul de 15.000 de euro, sunt: Bella Santiago, Diana Matei, Cezar Ouatu si Serban Copot (duet) și Alex si Monica Anghel (duet). 

Câștigătorul trofeului va dona banii unui caz umanitar susținut de Fundația Mereu Aproape, anunță reprezentanții postului Antena 1. 

Juriul sezonului 14 a fost format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Sâmbăta viitoare, pe 21 decembrie, Antena 1 a programat filmul de animație Frozen I din 2013. 

Reamintim că aseară a ajuns la final și serialul Sacrificiul, care va continua cu sezonul doi, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

GALERIE FOTO

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Fiind finala, cel mai probabil iUmor o sa castige batalia cu Vocea Romaniei, insa sambata ProTv isi va lua revansa cu Singur acasa 2.
  • Ultimele zile din an in care principalele televiziuni vor face audiente mari si vor fi la bataie pe primul loc, dupa majoritatea emisiunilor intra in pauza si speram ca si oamenii in spiritul sarbatorilor si mai lasa putin televizorul si internetul deoparte si petrec timp in familie, macar odata in an.

Trimite un comentariu