Skip to main content

iUmor şi Te cunosc de undeva îşi dispută finalele în acest weekend. Emisiunile Antenei 1 se bat în audienţe cu Vocea României şi Singur Acasă 2

 
iUmor şi Te cunosc de undeva îşi dispută finalele în acest weekend. Emisiunile Antenei 1 se bat în audienţe cu Vocea României şi Singur Acasă 2

FINAL DE SEZON. Două show-uri de la Antena 1 ajung la final de sezon în acest weekend. Este vorba despre iUmor şi Te cunosc de undeva, care îşi dispută finalele în această seară, respectiv mâine seară.

Publicitate

iUmor încheie sezonul şapte în această seară, de la ora 20:00, cu 12 concurenţi care se bat pe un premiu de 20.000 de euro.

Finala emisiunii de comedie este pusă la bătaie cu cel de-al doilea live de la Vocea României.

Delia, Cheloo şi Bendeac vor juriza numere de stand-up, magie, trap, rap sau mimă de la concurenţi precum: Mukinka, Dan Ţuţu, Silviu Gherman, Mario Lopez, George Ţintă, Alex Şerban, Trupa HA-RAP, Adrian şi Andrei, Eduard şi Bianca, Cristian DeNis, Bogdan Călin şi Patrik Cottet.

Mecanismul finalei rămâne acelaşi: Concurenţii au nevoie de trei like-uri de la juraţi pentru a ajunge la votul publicului.

Vinerea viitoare, când are loc finala Vocea României la Pro TV, Antena 1 va programa un film din 2005 - Bona de la forţele speciale - pe tronsonul iUmor.

Te cunosc de undeva, finalul sezonului 14 la bătaie cu Home Alone 2

Te cunosc de undeva, emisiune prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, încheie sezonul cu numărul 14 sâmbătă seara, de la ora 20:00.

Finala show-ului muzical se va duela pentru audienţă cu Home Alone 2, de pe Pro TV.

Cei patru finalişti, care se bat pentru premiul de 15.000 de euro, sunt: Bella Santiago, Diana Matei, Cezar Ouatu si Serban Copot (duet) şi Alex si Monica Anghel (duet).

Câştigătorul trofeului va dona banii unui caz umanitar susţinut de Fundaţia Mereu Aproape, anunţă reprezentanţii postului Antena 1.

Juriul sezonului 14 a fost format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

Sâmbăta viitoare, pe 21 decembrie, Antena 1 a programat filmul de animaţie Frozen I din 2013.

Reamintim că aseară a ajuns la final şi serialul Sacrificiul, care va continua cu sezonul doi, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

GALERIE FOTO

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucian Lucian
    Fiind finala, cel mai probabil iUmor o sa castige batalia cu Vocea Romaniei, insa sambata ProTv isi va lua revansa cu Singur acasa 2.
  • Georgian Georgian
    Ultimele zile din an in care principalele televiziuni vor face audiente mari si vor fi la bataie pe primul loc, dupa majoritatea emisiunilor intra in pauza si speram ca si oamenii in spiritul sarbatorilor si mai lasa putin televizorul si internetul deoparte si petrec timp in familie, macar odata in an.

Trimite un comentariu

sus