Skip to main content

(P) Ai mașină electrică? Unde îți încarci mașina gratis în București. Și de unde îți poți lua o stație de încărcare la tine acasă.

 
(P) Ai mașină electrică? Unde îți încarci mașina gratis în București. Și de unde îți poți lua o stație de încărcare la tine acasă.

(P) Ai mașină electrică, dar unde o încarci? Paginademedia.ro vă prezintă un HUB de încărcare, gratuit, cu mai multe "pompe", foarte aproape de centrul Capitalei.

ElMotion by Electromagnetica este numele Hub-ului de încărcare. Detalii despre HUB, în continuare.

Tot Electromagnetica este și producătorul stațiilor de încărcare ElMotion, casnice sau destinate celor care vor să își dezvolte propriile centre de încărcare a mașinilor electrice.

Dacă vrei să îți încarci mașina la tine acasă îți poți cumpăra o stație de încărcare produsă 100% în România! Cât costă?

Hub de încărcare GRATUITĂ aproape de centrul Capitalei

Mai multe mașini pot fi încărcate simultan într-un HUB de încărcare pe care Electromagnetica îl pune GRATUIT la dispoziția celor care au mașini electrice.

Publicitate

Hub-ul este amplasat la sediul companiei și cuprinde trei stații de încărcare: trei normale și unul rapid (cu un timp de o oră pentru un "plin"). Practic, patru mașini pot fi încărcate simultan.

Adresa Hub-ului de încărcare: Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei 266-268 (la 10 minute de Piața Unirii).

ElMtion a furnizat stații de încărcare pentru spații din Sectorul 1 (chiar în fața Primăriei Sectorului 1), în Sectorul 4 (pe Șoseaua Olteniței) dar și în alte locuri din țară (Săbăreni, jud. Ilfov, Caracal, Strehaia, jud. Mehedinți).

GALERIE FOTO. Hub-ul de încărcare ElMotion de la Electromagnetica

 

Ce înseamnă stațiile de încărcare ElMotion, pe scurt?

 • Sunt compatibile cu toate tipurile de vehicule 100% electrice și hibride plug-in.
 • Gama de puteri: 11 kW - 22kW. În primul trimestrul al anului 2020, Electromagnetica va putea livra prima statie de încarcare Fast Charge, cu putere cuprinsa intre 50 kW-120 kW.
 • Sunt fiabile, performante si rezistente. Avand un design modular si robust, sunt rezistente la soc si vandalism, ignifuge si nu se decoloreaza.
 • Compatibile OCPP – protocol cu care se poate comunica cu statiile si care poate fi integrat in orice platforme informatice
 • ELMotion este marca inregistrata la OSIM
 • Sunt fabricate in Romania
 • Garantie: 2 ani

Stație de încărcare la tine acasă. Încărcare în doar câteva ore

De ce să îți cumperi o stație de încărcare și ce avantaje are față de priza "obișnuită" din casă?

Principalul avantaj este dat de timpul de încărcare, spun producătorii stațiilor ElMotion, compania Electromagnetica, din București.

Cu o stație de încărcare, durata în care "faci plinul" este mult mai scurtă: 2-3 ore, de câteva ori mai puțin decât alimentarea de la rețeaua "obișnuită".

Stația ElMotion pentru uz casnic are dimensiuni reduse și poate fi instalată cu ușurință pe un perete, pe un "picior", în curte, sau în garaj.

Un alt avantaj: stația ElMotion are un sistem de siguranță care întrerupe automat alimentarea mașinii, în cazul în care sunt probleme la sistemul automobilului.

În prezent, se lucrează și la o aplicație dedicată, prin care se poate controla și gestiona încărcarea mașinii.

Cât costă:

Înainte de preț, un amănunt important: stațiile de încărcare ElMotion sunt produse 100% în România, la compania Electromagnetica din București.

Este singura companie care produce stații de încărcare 100% Made in România.

Prețul: în funcție de opțiuni, o stație de încărcare "pentru acasă" are prețuri de pornire în jur de 1.000 de euro.

GALERIE FOTO. Cum arată o stație de încărcare

Variante și pentru Parcuri de încărcare profesionale

Pe lângă variantele casnice, stațiile ElMotion au și modele dedicate Parcurilor de încărcare profesionale.

Puterea acestora este mai mare, cu modele de încărcare rapide (compania a furnizat Stații de încărcare ElMotion și unor retaileri, amplasate în parcările acestora).

Pentru proprietarii de stații, există și un software pentru administrarea "pompelor" (care asigură preluarea de date de la stații și efectuarea automată a plăților).

Pentru comenzi: [email protected]

Detalii despre stațiile de încărcare ElMotion by Electromagnetica, aici.

Pentru comenzi: [email protected]

 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

 • Dar nu mai bine le incarci de la liniile electrice ale troleibuzelor? Sau de la tramvaie. Mergi si incarci in acelasi timp. Cum de nu s-a gandit firea la asta? Wireless.
 • daca sint isteti vinzatorii de electrice sa asigure gratuit pe mosia lor incarcare numai pentru cele vindute de ei
 • terminati cu reclama la tinichele. cand o masina electrica se va incarca in max 5 minute, cand voi puteasa merg 5-600 km fara reincarcare, cand vor fi statii de reincarcare la tot pasul si cand preturile la ecetrice vor fi similare cu cele clasice abia atunci voi cumpara una. adica niciodata.
 • Foarte ,,tare,! Au pus statiile gratuite in Rahova, colț cu Ferentari! Super! E mare aglomerația de masini electrice acolo! Numai buna zona pentru asa ceva!

Trimite un comentariu