Skip to main content

(P) Ai maşină electrică? Unde îţi încarci maşina gratis în Bucureşti. Şi de unde îţi poţi lua o staţie de încărcare la tine acasă.

 
(P) Ai maşină electrică? Unde îţi încarci maşina gratis în Bucureşti. Şi de unde îţi poţi lua o staţie de încărcare la tine acasă.

(P) Ai maşină electrică, dar unde o încarci? Paginademedia.ro vă prezintă un HUB de încărcare, gratuit, cu mai multe "pompe", foarte aproape de centrul Capitalei.

Publicitate

ElMotion by Electromagnetica este numele Hub-ului de încărcare. Detalii despre HUB, în continuare.

Tot Electromagnetica este şi producătorul staţiilor de încărcare ElMotion, casnice sau destinate celor care vor să îşi dezvolte propriile centre de încărcare a maşinilor electrice.

Dacă vrei să îţi încarci maşina la tine acasă îţi poţi cumpăra o staţie de încărcare produsă 100% în România! Cât costă?

Hub de încărcare GRATUITĂ aproape de centrul Capitalei

Mai multe maşini pot fi încărcate simultan într-un HUB de încărcare pe care Electromagnetica îl pune GRATUIT la dispoziţia celor care au maşini electrice.

Hub-ul este amplasat la sediul companiei şi cuprinde trei staţii de încărcare: trei normale şi unul rapid (cu un timp de o oră pentru un "plin"). Practic, patru maşini pot fi încărcate simultan.

Adresa Hub-ului de încărcare: Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei 266-268 (la 10 minute de Piaţa Unirii).

ElMtion a furnizat staţii de încărcare pentru spaţii din Sectorul 1 (chiar în faţa Primăriei Sectorului 1), în Sectorul 4 (pe Şoseaua Olteniţei) dar şi în alte locuri din ţară (Săbăreni, jud. Ilfov, Caracal, Strehaia, jud. Mehedinţi).

GALERIE FOTO. Hub-ul de încărcare ElMotion de la Electromagnetica

Ce înseamnă staţiile de încărcare ElMotion, pe scurt?

  • Sunt compatibile cu toate tipurile de vehicule 100% electrice şi hibride plug-in.
  • Gama de puteri: 11 kW - 22kW. În primul trimestrul al anului 2020, Electromagnetica va putea livra prima statie de încarcare Fast Charge, cu putere cuprinsa intre 50 kW-120 kW.
  • Sunt fiabile, performante si rezistente. Avand un design modular si robust, sunt rezistente la soc si vandalism, ignifuge si nu se decoloreaza.
  • Compatibile OCPP – protocol cu care se poate comunica cu statiile si care poate fi integrat in orice platforme informatice
  • ELMotion este marca inregistrata la OSIM
  • Sunt fabricate in Romania
  • Garantie: 2 ani

Staţie de încărcare la tine acasă. Încărcare în doar câteva ore

De ce să îţi cumperi o staţie de încărcare şi ce avantaje are faţă de priza "obişnuită" din casă?

Principalul avantaj este dat de timpul de încărcare, spun producătorii staţiilor ElMotion, compania Electromagnetica, din Bucureşti.

Cu o staţie de încărcare, durata în care "faci plinul" este mult mai scurtă: 2-3 ore, de câteva ori mai puţin decât alimentarea de la reţeaua "obişnuită".

Staţia ElMotion pentru uz casnic are dimensiuni reduse şi poate fi instalată cu uşurinţă pe un perete, pe un "picior", în curte, sau în garaj.

Un alt avantaj: staţia ElMotion are un sistem de siguranţă care întrerupe automat alimentarea maşinii, în cazul în care sunt probleme la sistemul automobilului.

În prezent, se lucrează şi la o aplicaţie dedicată, prin care se poate controla şi gestiona încărcarea maşinii.

Cât costă:

Înainte de preţ, un amănunt important: staţiile de încărcare ElMotion sunt produse 100% în România, la compania Electromagnetica din Bucureşti.

Este singura companie care produce staţii de încărcare 100% Made in România.

Preţul: în funcţie de opţiuni, o staţie de încărcare "pentru acasă" are preţuri de pornire în jur de 1.000 de euro.

GALERIE FOTO. Cum arată o staţie de încărcare

Variante şi pentru Parcuri de încărcare profesionale

Pe lângă variantele casnice, staţiile ElMotion au şi modele dedicate Parcurilor de încărcare profesionale.

Puterea acestora este mai mare, cu modele de încărcare rapide (compania a furnizat Staţii de încărcare ElMotion şi unor retaileri, amplasate în parcările acestora).

Pentru proprietarii de staţii, există şi un software pentru administrarea "pompelor" (care asigură preluarea de date de la staţii şi efectuarea automată a plăţilor).

Pentru comenzi: [email protected]

Detalii despre staţiile de încărcare ElMotion by Electromagnetica, aici.

Pentru comenzi: [email protected]

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian PATRA Cristian PATRA
    Oare cand vor fi instalate statii de incarcare auto electrice in zona Piata Alba Iulia ?
  • Marian Dumitru Marian Dumitru
    Mogaldanii de la paza nu te lasa sa alimentezi aici, au zis ca nu mai fac asta din toamna lui 2019. Erau si multe gratis.
  • O bae O bae
    Dar nu mai bine le incarci de la liniile electrice ale troleibuzelor? Sau de la tramvaie. Mergi si incarci in acelasi timp. Cum de nu s-a gandit firea la asta? Wireless.
  • DODO DODO
    daca sint isteti vinzatorii de electrice sa asigure gratuit pe mosia lor incarcare numai pentru cele vindute de ei
  • umbre umbre
    terminati cu reclama la tinichele. cand o masina electrica se va incarca in max 5 minute, cand voi puteasa merg 5-600 km fara reincarcare, cand vor fi statii de reincarcare la tot pasul si cand preturile la ecetrice vor fi similare cu cele clasice abia atunci voi cumpara una. adica niciodata.
  • Adi Adi
    Foarte ,,tare,! Au pus statiile gratuite in Rahova, colț cu Ferentari! Super! E mare aglomerația de masini electrice acolo! Numai buna zona pentru asa ceva!

Trimite un comentariu

sus