Skip to main content

Are 100 de milioane de abonaţi, dar ia o pauză de la Youtube. Unul dintre cei mai populari vloggeri din lume anunţă o pauză de la munca online

 
Are 100 de milioane de abonaţi, dar ia o pauză de la Youtube. Unul dintre cei mai populari vloggeri din lume anunţă o pauză de la munca online

VIDEO. Unul dintre cei mai populari vloggeri din lume anunţă că se retrage pentru o perioadă din online. Este vorba despre suedezul PewDiePie, care numără peste 102 milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube, scrie The Guardian.

Publicitate

„Sunt foarte obosit”, este explicaţia lui Felix Kjellberg, devenit un star în online-ul mondial sub pseudonimul PewDiePie, pentru pauza pe care o anunţă.

Anunţul a fost făcut într-un video postat pe YouTube weekendul care tocmai a trecut.

Creatorul de conţinut a fost pentru mult timp cel mai mare vlogger din lume, însă a fost depăşit de T-Series, care are 121 de milioane de abonaţi.

„O să iau o pauză de la YouTube anul viitor. Sunt obosit. Mă simt foarte obosit. La începutul anului viitor voi fi plecat o perioadă. Voi explica mai multe, dar am vrut să vă dau o idee”, a spus PewDiePie citat de The Guardian.

Suedezul este cunoscut pentru clipurile sale în care se joacă sau comentează jocuri video, dar şi pentru controversatele acuzaţii de rasism şi antisemitism pe care le-a primit.

VIDEO. Clipul în care PewDiePie anunţă pauza de anul viitor (10:30)

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • EU EU
    De acum înainte să mai postați articole documentați-vă și voi un pic, nu a spus că renuntă de tot, își ia și omul o mică vacanță.
  • sigur ca da sigur ca da
    Asta e ca Mircea Badea, daca as avea un euro pentru fiecare anunt al sau ca se retrage, as avea mai multi bani ca el. Nici Pewdiepie, nici Mircea Badea nu vor pleca nicaieri. Terminati cu fandoselile astea de dive, stim cu totii ca va place banul.

Trimite un comentariu

sus