Skip to main content

Schimbare la iUmor. Show-ul jurizat de Bendeac, Delia și Cheloo va avea și semifinală

 
Schimbare la iUmor. Show-ul jurizat de Bendeac, Delia și Cheloo va avea și semifinală

Schimbare în formatul iUmor. Pentru prima dată în cele șapte sezoane, show-ul va avea și semifinală. Jurații Bendeac, Delia și Cheloo vor avea un rol esențial, ei vor alege ultimul finalist. 

Ediția îi va reuni pe concurenții care au primit multe voturi în aplicația concursului, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc și astfel să ajungă din prima în finală. 

Până acum, înaintea finalei erau programate ediții best-of. 

Publicitate

Este vorba despre opt oameni care își vor încerca norocul încă o dată la iUmor: Arnaldo Mangini (cunoscut ca Mr. Bean), Alida Coman, Paul Mirea, Andrei Voicu, Costi Pucă, Adi Gheo, Patrick Cottet și Bogdan Sylar. 

Care este mecanismul semifinalei? 

Concurenții trebuie să îi convingă pe toți cei trei jurați și să obținp câte un „like” de la fiecare, altfel sunt eliminați.

Apoi, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care îl vor alege pe finalist dintre cei care vor obține toate cele trei „like-uri”. 

Semifinala se vede vineri, pe 6 decembrie, de la ora 20:00. 

Câștigătorul ediției de vineri se va alătura celor 11 concurenți calificați deja în finală: Bogdan Călin, Mukinka, Dan Țuțu, Silviu Gherman, Mario Lopez, George Țintă, Alex Șerban, Trupa Ha-Rap, Adrian și Andrei, Eduard și Bianca și Cristian DeNis.

Finala, în care concurenții se luptă pentru premiul de 20.000 de euro, va fi difuzată pe 13 decembrie, tot de la ora 20:00. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Si audientele de luni nu te intereseaza, "Razvanele" ? Oare "Vlad" peste "Chefii" tai ?
    "în intervalul 19.58-23.43", "Chefi la cutite" primul loc pe comercial cu 8,7 rating; iar "Pro TV", locul 2 cu 8,3 puncte. Diferenta de DOAR 0,4 rating ?
    Oare serialul de pe "Pro" (intervalul 20:30-22:30) a fost peste "Chefi" ?

    Si cam multi batranei la "Antena 1"... 8,9 pe national; "Pro TV" a avut 7,7 rating.
  • Postați si audientele de aseara ,va rog ,Chefi la cutite,record pe publicul comercial a obtinut 10,2 puncte de rating si 27,8 cota de piata,Pro tv ,pe doi cu 7,2 puncte de rating si 19,7 cota de piata!

Trimite un comentariu