Skip to main content

VIDEO. NOU. SocialWeb, rubrică pe Paginademedia.ro. Ce e viral pe TikTok? De ce nu va mai merge WhatsApp pe milioane de telefoane?

 
VIDEO. NOU. SocialWeb, rubrică pe Paginademedia.ro. Ce e viral pe TikTok? De ce nu va mai merge WhatsApp pe milioane de telefoane?

VIDEO. Rubrică nouă pe Paginademedia.ro. Care sunt știrile săptămânii în Social Media? Ce noutăți sunt despre rețelele sociale?

Publicitate

În parteneriat cu site-ul de specialitate SocialWeb.ro, găsiți aici noutățile săptămânii, prezentate de Cristina Avădănei.

Ce aflați astăzi?

  • câți useri are TikTok în România
  • a apărut un nou tip de Instagram Story
  • WhatsApp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane, din februarie. De ce?
  • Cum se aprobă pozele în Facebook Ads?

Și, la finalul rubricii video, un BONUS. De văzut, top virale pe rețelele sociale. Ce s-a urmărit pe Tik Tok, de exemplu?

CARTE DE VIZITĂ. Cristina Avădănei a fondat site-ul SocialWeb.ro în urmă cu 10 ani. Lucrează în Social Media din 2008. A pornit proiectul SocialWeb "din pasiunea pentru online și social media".

Cum se prezintă:

Din 2006, lucrez în online. De-a lungul anilor am lucrat pentru multe site-uri, iar numitorul lor comun este contentul. Am creat și editat conținut, am compus newslettere, campanii de marketing și postări de social media. Iar toată experiența acumulată și pasiunea pentru domeniu alimentează SocialWeb.ro pentru a fi o reală sursă de informare și inspirație pentru oricine dorește să își crească prezența în social media și online.

"Am fost printre primii “specialisti” care foloseau poze pentru cresterea interactiunii si intregirea comunitatii brandului. Acum pe pagini gasesti numai poze", spune ea.

Mai multe, pe SocialWeb.ro.

VIDEO. Știrile săptămânii în social media, cu Cristina Avădănei, SocialWeb.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • As vrea sa dati mai multe informatii despre influencerii de pe youtube. Acestia semneaza un contract de confidentialitate si nu au voie sa spuna cum sunt platiti, dar unii au vorbit si se pare ca foarte putini dintre ei pot trai din banii de la yt. Degeaba au vizualizari, daca oamenii au apasat Skip Ad, adio bani. Youtuberii traiesc din sponsorizari, sunt platiti de firme ca sa plaseze produse in video-urile lor. De aceea vedem avalansa de vloguri despre machiaj, pentru ca e usor sa convingi o firma de produse cosmetice sa-ti dea niste bani si un ruj, ca sa-l folosesti in vlogul tau si sa-i faci reclama.

Trimite un comentariu