Skip to main content

Trei televiziuni noi în grila RCS. JimJam intră în locul Megamax

 
Trei televiziuni noi în grila RCS. JimJam intră în locul Megamax

Televiziuni nou în grila Digi TV, serviciul de televiziune prin cablu sau satelit al RCS & RDS.

Publicitate

După intrarea canalul tematic HGTV (din grupul Discovery), grupul RCS anunţă trei televiziuni noi, unul de filme, unul pentru copii şi altul muzical: AMC, JimJam şi MTV Europe.

AMC, JimJam şi MTV Europe sunt deja disponibile în pachetul Digi TV digital. JimJam va înlocui în grilă canalul Megamax.

Din ianuarie 2020, AMC va fi disponibil şi în grila serviciului de televiziune prin satelit (direct to home/ DTH), la fel şi JimJam, anunţă reprezentanţii RCS.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @Catalin, da, asa e, am gresit eu, il scosesera doua zile, probabil cat au rearanjat grila si au uitat sa-l puna la loc :)
  • Pentru @ Chiosa Dana programul MegaMax sa inchis astazi 1 ianuarie 2020 la ora 07 00 deci nu mai exoista de acea a fost inlocuit cu Jim Jam
  • De asemenea au mai apărut încă două canale radio în grilă:
    - Radio Guerilla și
    - Smart Radio
  • Schimba astia ordinea canalelor din 2 in 2 zile mereu trebuie sa refac lista cu favorite care are numai 15 canale din 180 cate au aiurea. Au o gramada de canale degeaba. Si eu daca-mi fac un post de tv la mine in camera despre cum sa tai rosiile mi-l baga in grila. Tomato TV.
  • HGTV a intrat de ieri si pe satelit iar pana la 6 Ianuarie vor intra pe satelit AMC si JimJam probabil in simulcrypt cu Focussat

Trimite un comentariu

sus