Skip to main content

VIDEO. Vikingii, noi aventuri la History. Ultimul sezon debutează în această seară

 
VIDEO. Vikingii, noi aventuri la History. Ultimul sezon debutează în această seară

VIDEO. Vikingii revin cu noi aventuri. Cel de al șaselea și ultimul sezon al dramei Vikingii debutează la History, astăzi. 

Primele două episoade vor fi difuzate în această seară, de la ora 21:00.  

Publicitate

Serialul se va încheia la finalul anului viitor, cu un ultim sezon în două parți. Cele 20 de episoade ale ultimului sezon Vikingii vor fi difuzate în două părți, astfel că ultima parte va avea premiera la sfârșitul anului 2020.

Printre noutățile acestui sezon se numără și debutul regizoral al actriței Katheryn Winnick, cea care interpretează și personajul Lagertha.

Distribuția din sezonul al șaselea include actori precum Katheryn Winnick (Lagertha), Alexander Ludwig (Bjorn), Alex Høgh Andersen (Ivar Fără-de-Oase), Georgia Hirst (Torvi), Jordan Smith (Ubbe) și Marco Ilsø ( Hvitserk).

Povestea, pe scurt. Sezonul al șaselea continuă imediat după „bătălia dintre cei doi frați”, din care a ieșit victorios Bjorn, devenit un erou pentru oamenii aflați pentru atât de mult timp sub stăpânirea tiranică a lui Ivar Fără-de-Oase. În calitate de nou rege al Kattegatului, Bjorn se străduiește să reinstaureze domnia târzie a tatălui său, însă se confruntă cu tot mai multe dileme, fiind chinuit de ideea că puterea este deasupra moravurilor.

În acest sezon, vikingii continuă cucerirea Scandinaviei, în timp ce Ubbe (Jordan Patrick Smith) și Torvi (Georgia Hirst) călătoresc în Islanda pentru a descoperi misterul dispariției lui Floki (Gustaf Skarsgard), iar Hvitserk (Marco Ilsø) urmărește vendetta personală împotriva lui Ivar.

VIDEO. Trailer-ul oficial al sezonului șase

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu